Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί τους εργαζόμενους όλου του κλάδου να απομονώσουν τη φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ρόλο τους ως τσιράκια των αφεντικών και μακρύ χέρι του συστήματος ήρθαν να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής. Συμφωνά με ρεπορτάζ ιστοσελίδων πρόσφατα στελέχη του ναζιστικού μορφώματος συναντήθηκαν με τον πρέσβη του Πακιστάν σκοπεύοντας να λύσουν «παρεξηγήσεις» και να υπογραμμίσουν τις μεγάλες υπηρεσίες της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή που από τη μια τρομοκρατεί και δολοφονεί Πακιστανούς εργάτες με σκοπό να εξασφαλίσει «φτηνό κρέας» στις μηχανές της ελληνικής αστικής τάξης δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της πακιστανικής αστικής τάξης που είναι υπεύθυνοι για τη φτώχεια και δυστυχία που βιώνει ο λαός τους. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως η φασιστική ιδεολογία αποτελεί το πιο πιστό σκυλί των αστικών τάξεων και πως οι εργαζόμενοι όλων των χωρών πρέπει μαζί να αντιμετωπίσουν όχι μόνο το φασισμό ως ιδεολογία αλλά και το σύστημα που τον γεννά , τον καπιταλισμό .

Το Κλαδικό Σωματείο Χρηματοπιστωτικού καλεί τους εργαζόμενους όλου του κλάδου να απομονώσουν τη φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και να τη στείλει εκεί που πραγματικά έχει θέση , στον κάδο απορριμμάτων της Ιστορίας.

 

 Το ΔΣ

Περισσότερα

Σωματεία Ζακύνθου καταγγέλουν την απαράδεκτη καταδίκη αγωνιστών συνδικαλιστών

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! Το Διοικητικά Συμβούλια των...

ΟΔΠΤΕ – Για την αξιολόγηση των δημοσίων υπηρεσιών

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού, όπου καυχήθηκε ότι «το κράτος αλλάζει προς το...

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας – Όλοι στον αγώνα 18/5 στις 7μμ στους Ερμόνες

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 Μ.Μ. ΣΤΟΥΣ ΕΡΜΟΝΕΣ Οι μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι...