Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καταγγέλλει το όργιο νοθείας στις αρχαιρεσίες της ΕΔΟΠ ΔΕΗ 

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας καταγγέλλει το όργιο νοθείας στις αρχαιρεσίες της ΕΔΟΠ ΔΕΗ  (Σωματείο Διοικητικών Υπάλληλων στη ΔΕΗ), από τους επικεφαλής των συνδυασμών «Ανεξάρτητο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο» (ΠΑΣΚΕ) και ΔΑΚΕ, καθώς και την τραμπούκικη επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στους συνάδελφους του συνδυασμού «Ενιαία Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων ΔΕΗ» (ΕΣΚ-ΔΕΗ) που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΔΟΠ έχουν καταγγείλει τις μετεγγραφές μελών από άλλα πρωτοβάθμια σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΓΕΝΟΠ/ΚΗΕ, τα οποία έχουν ήδη ψηφίσει για την εκπροσώπησή τους στο δευτεροβάθμιο όργανο και δεν έχουν δικαίωμα να ξαναψηφίσουν. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η δύναμη της ΕΔΟΠ εμφανίζει κατά τη διάρκεια των εκλογών αύξηση κατά 1.000 μέλη!

Όταν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ κατήγγειλαν τη νοθεία και απευθύνθηκαν στην κεντρική εφορευτική επιτροπή για να καταθέσουν ένσταση, δέχτηκαν τραμπούκικη επίθεση από στελέχη της ΔΑΚΕ.

Είναι έκδηλη η αγωνία των ξεπουλημένων εκπροσώπων του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού για να διαμορφώσουν πάση θυσία τους συσχετισμούς υπέρ τους, για να βάλουν πλάτη στο πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής, όπως κάναν τόσο καιρό άλλωστε. Τέτοιες πρακτικές χρησιμοποιούν για να διατηρούν τις δυνάμεις τους.

Συνάδελφοι, έχουμε εμπειρία για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Τους βάζουμε στο περιθώριο! Οργανώνουμε την πάλη μας κόντρα σε κυβέρνηση – ΕΕ – εργοδότες. Για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού.

Για να είναι η ενέργεια κοινωνικό αγαθό προσβάσιμο από τις λαϊκές οικογένειες και όχι μέσο κερδοφορίας για τους λίγους!

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...