Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει την πολυεθνική εταιρία που κλείνει το εργοστάσιο της SOFTEX

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει την πολυεθνική εταιρία που κλείνει το εργοστάσιο της SOFTEX, με τις πλάτες της κυβέρνησης.

Η πολυεθνική, ενώ έχει αποζημιωθεί από τις ασφαλιστικές για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από την φωτιά το καλοκαίρι που κατέστρεψε ένα τμήμα της παραγωγής, αδιαφορεί για τις 130 οικογένειες και κλείνει την επιχείρηση με διάφορες προφάσεις.

Η κυβέρνηση από την μεριά της μοιράζει ευχές στους εργαζόμενους και δεν παίρνει κανένα μέτρο για την συνεχίσει της λειτουργίας της επιχείρησης. Το μόνο που υπόσχεται είναι η εφαρμογή των Νόμων.

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου εκφράζει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των εργατών. Τους καλούμε να συνεχίσουν να υπερασπίζονται το δικαίωμα στην εργασία με Κάθε τρόπο και τα ταξικά συνδικάτα θα είναι δίπλα τους στην πράξη. Το κίνημα έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία και από την καινούρια κυβέρνηση (καινούρια και όμως τόσο παλιά…) μιας και στον ένα χρόνο διακυβέρνησης έχει δείξει με πιάνου το μέρος είναι. Με αυτή την κυβέρνηση χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ οι εργαζόμενοι στον ΖΟΥΡΑ, στην ανακύκλωση, στην κινητοποίηση ενάντια στο νέο ασφαλιστικό. Αυτή είναι η κυβέρνηση που έφερε το τρίτο μνημόνιο, που έφερε την ταφόπλακα του ασφαλιστικού. Είναι με τα αφεντικά της, τους μονοπωλιακούς ομίλους, είναι με την BOLTON την πολυεθνική που έχει την SOFTEX.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...