Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων που πραγματοποιούν με το στήσιμο μπλόκων σε κομβικά σημεία όλης της χώρας και με το συλλαλητήριο στις 3 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη.

Η αιτία που προκαλεί τα προβλήματα των αγροτών είναι η πολιτική του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ, που συνεχίζει και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι η ίδια που καταδυναστεύει το σύνολο των δικαιωμάτων των εργαζομένων και του λαού.

Το ΕΚΠ στηρίζει τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών στη μάχη κατά των παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων της Κυβέρνησης και της ΚΑΠ της ΕΕ που τους σπρώχνει ακόμα πιο βαθιά στο ξεκλήρισμα στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζόμενους του Πειραιά να στηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο τις κινητοποιήσεις των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων. Με οργάνωση και αγώνα να οικοδομήσουμε μέτωπο ενάντια στην πολιτική της Κυβέρνησης και της ΕΕ που αποδεκατίζει το εισόδημά μας. Ενάντια στους εμποροβιομήχανους και τους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας. Ενάντια στους τραπεζίτες που απειλούν να κατασχέσουν τα σπίτια μας.

 

 Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι απεργία!

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!  ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην απεργία της Πρωτομαγιάς ,...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 1η Μάη Απεργούμε

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Η 1η ΜΑΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ. Είναι ημέρα αγώνα της τάξης μας απέναντι στους...

Σωματείο Αρχαιολογίας Άρτας: Η 1 Μάη είναι ημέρα αγώνα και διεκδίκησης

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ  Γιατί η 1η Μάη δεν είναι αργία, μέρα των...