Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καταδικάζει την πρόσφατη απόφαση του Αγροτικού συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Τιρνάβου να δεχθεί αντιπροσωπεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δημοσιεύτηκε στις

Η διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Λ. καταδικάζει την πρόσφατη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Αγροτικού συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ Τιρνάβου να δεχθεί αντιπροσωπεία της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο χώρο του συσκευαστηρίου φρούτων του συνεταιρισμού.

Τα μέλη του συνεταιρισμού αλλά και γενικότερα οι αγρότες και η κοινωνία του Τιρνάβου πρέπει σύσσωμα να καταδικάσει αυτή την ενέργεια.

Συγχαίρει τους εργαζόμενους που έπραξαν το αυτονόητο και δεν δέχθηκαν να συναντηθούν με τους εγκληματίες. Το παράδειγμά τους πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι της περιοχής μας.

Οι παραγωγοί του πλούτου δεν έχουν τίποτα κοινό με τους φασίστες που είναι τα τσιράκια του μεγάλου κεφαλαίου.

Η διοίκηση του ΑΣΕΠΟΠ αντί να βάλει την …ουρά στα σκέλια της, είχε το θράσος να καλέσει σε απολογία τους εργαζόμενους απειλώντας τους έμμεσα με τιμωρία.

Τους προειδοποιούμε ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το σύνολο της εργατικής τάξης της περιοχής μας.

Η διοίκηση του ΕΚΝΛ θα βρεθεί με κάθε τρόπο και μέσο, δίπλα στους εργαζόμενους του συνεταιρισμού. Καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμής του να είναι σε επιφυλακή και να παρεμβαίνουν οργανωμένα και αποφασιστικά σε κάθε τέτοιο φαινόμενο.

 

  Για την Διοίκηση

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...