Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας χαιρετίζει τα 16 χρόνια από την δημιουργία του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας χαιρετίζει τα 16 χρόνια από την δημιουργία του Π.Α.ΜΕ.

 Η δημιουργία του προέκυψε γιατί ήταν «τέκνο της ανάγκης και ώριμο τέκνο της οργής» όπως λένε και οι στίχοι του ποιητή Κ. Βάρναλη.

 Δημιουργήθηκε από Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία για να εκφράσει και να συσπειρώσει την Εργατική τάξη και το κίνημα της σε ταξική κατεύθυνση απέναντι στη  στρατηγική του κεφαλαίου, απέναντι στους πολιτικούς εκφραστές του που είναι οι κυβερνήσεις που εναλλάσσονται μέχρι σήμερα, απέναντι στον παλιό και νέο εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό. Απέναντι δηλαδή σε όλους αυτούς που σταθερά υπονομεύουν το συνδικαλιστικό κίνημα και απαξιώνουν τους αγώνες της εργατικής τάξης.

 Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσα από τις γραμμές του Π.Α.ΜΕ. για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος σε ταξική κατεύθυνση και θα οργανώσει την πάλη των εργαζομένων σε αυτή την κατεύθυνση με όλες του τις δυνάμεις.  

 

Περισσότερα

Η Θεατρική Παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” στο Σπίτι του Αγωνιστή στις 28 Απριλίου

Παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για το σπίτι του Αγωνιστή και θεατές  το προσωπικό και εναπομείναντες...

Αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων του Δημοσίου στην Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 17 Απρίλη

Τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 17 Απρίλη ανακοινώνουν με αποφάσεις τους Ομοσπονδίες και Σωματεία Εργαζομένων του...

Προσυγκεντρώσεις Απεργιακής Συγκέντρωσης 17ης Απριλίου

Στις 9:30πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17 Απρίλη. Συγκεκριμένα,...