Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει τις βίαιες και αιματηρές ρατσιστικές επιθέσεις από φασιστική συμμορία στη Λέρο.

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καταγγέλλει τις βίαιες και αιματηρές ρατσιστικές επιθέσεις από φασιστική συμμορία στη Λέρο.

Τις τελευταίες ημέρες, φασίστες που κινούνται με μηχανάκια με καλυμμένες πινακίδες, επιτίθενται με ρόπαλα και μαχαίρια σε αβοήθητους πρόσφυγες. Οι επιθέσεις αυτές συμβαίνουν νυχτερινές ώρες, έτσι άλλωστε έχουν μάθει να δρουν οι φασίστες, για να μην γίνονται αντιληπτές οι άνανδρες πράξεις τους.

Συνολικά 20 πρόσφυγες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κακώσεις στο σώμα, μεταξύ των οποίων μια έγκυος γυναίκα και υπάρχουν φόβοι για την πορεία της κύησης.

Καλούμε τους εργαζόμενους ,τον λαό της περιοχής να μην δείξει ανοχή σε τέτοιες ενέργειες.

Αποφασιστικά να απομονώσει τις φασιστικές συμμορίες που προσπαθούν να χύσουν ρατσιστικό δηλητήριο ενάντια σε μετανάστες και πρόσφυγες και τα κατατρεγμένα παιδιά του πολέμου.

Έλληνες και πρόσφυγες μετανάστες μαζί να παλέψουμε για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

 

Η ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Βριλησσίων: Καταγγελία για την σύμβαση με ιδιώτη στην καθαριότητα

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Στις 22/7/26 στο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου μας κατατέθηκε μια ώρα πριν ...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Χορήγηση των προβλεπόμενων καλοκαιρινών αδειών σε όλους τους συναδέλφους

Καταγγέλλουμε τα άθλια περιστατικά που έχουν γνωστοποιηθεί στο Σωματείο μας: Για εταιρείες και γραφεία...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο

Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετάμε τον Τάσο Γιαννέζο, συνταξιούχο οικοδόμο και αγωνιστή του συνδικαλιστικού ...