Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του σωματείου Νοσοκομείου Κω και καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους στην κινητοποίηση

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το Εργατικό Κέντρο ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του σωματείου Νοσοκομείου Κω και καλεί όλα τα σωματεία και τους εργαζόμενους στην κινητοποίηση.

 ΟΛΟΙ- ΟΛΕΣ την ΤΡΙΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο Νοσοκομείο στις 10: 30π.μ

Γιατί οι εξελίξεις στην Υγεία είναι το ίδιο εφιαλτικές όσο και στους υπόλοιπους τομείς που αφορούν στην ζωή των εργαζομένων και του συνόλου των λαϊκών στρωμάτων.

Είναι εξελίξεις που χρόνια σχεδίαζε να πραγματοποιήσει η μεγαλοεργοδοσία με την βοήθεια των κυβερνήσεων και των μηχανισμών όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι οποίες προορίζουν τα νοσοκομεία να λειτουργούν χωρίς την κρατική επιχορήγηση ως μικρές επιχειρήσεις παρέχοντας ένα βασικό υποβαθμισμένο πακέτο υπηρεσιών.

 ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ μαζί με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κω

Για τις τεράστιες ελλείψεις που χρονίζουν στο Νοσοκομείο μας.

Οι ευθύνες επιμερίζονται σε όλες τις κυβερνήσεις που συμμερίζονται τα ζόρια και τις επιδιώξεις των μεγάλων ιδιωτικών ομίλων που περιμένουν σαν τα κοράκια να αρπάξουν το μεγάλο και κερδοφόρο ακόμη τομέα της Υγείας και όχι τις αγωνίες των εργαζομένων που εργάζονται σε συνθήκες που τους φτάνουν αρκετές φορές στα όρια αντοχών τους.

 ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους με κατάργηση της Ιδιωτικής επιχειρηματικότητας στον χώρο.

Γιατί οι εργαζόμενοι ,οι φτωχοί αγρότες ,οι μικροεπαγγελαματίες, οι γυναίκες, οι συνταξιούχοι είναι οι μόνοι που με τις εισφορές τους , με την φορολόγηση χρόνια τώρα έχουν πληρώσει χρυσάφι για σύγχρονες ,υψηλές και δωρεάν παροχές υγείας τις οποίες ποτέ δεν έχουν απολαύσει.

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για να απαιτήσουμε ΤΩΡΑ την κάλυψη όλων των κενών με επιστημονικό & νοσηλευτικό και διοικητικό μόνιμο προσωπικό και όχι μέσω ΕΣΠΑ , με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και εθελοντές μέσω ακριβοπληρωμένων ΜΚΟ .

Γιατί δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε πια το Νοσοκομείο χωρίς παιδίατρο,καρδιολόγο και άλλες ειδικότητες. Χωρίς συντηρημένα και σύγχρονα μηχανήματα. Χωρίς νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό.

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ για να βρωντοφωνάξουμε ξανά στην κυβέρνηση και όλα τα συνεταιράκια της «ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ το ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ» που θα προωθήσει συνολικές ανατροπές στην Υγεία.

ΟΛΟΙ- ΟΛΕΣ την ΤΡΙΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο Νοσοκομείο στις 10: 30π.μ

 

 

 

Περισσότερα

29 Ιούνη Λαϊκό Γλέντι από τις πολιτιστικές ομάδες του ΠΑΜΕ

Η χορωδία και η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ,  οργανώνουν λαϊκό γλέντι, με τραγούδι, χορό...

Μεγάλη συγκλονιστική διαδήλωση στην Αθήνα για τη ΛΑΡΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Μεγάλη συγκλονιστική διαδήλωση στην Αθήνα πραγματοποίησαν χθες οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ έχοντας στο πλευρό τους...

Όλοι στη Βουλή Τώρα !! Το ΠΑΜΕ έξω από τη Βουλή στη Κινητοποίηση για τη ΛΑΡΚΟ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ!!Η κινητοποίηση συνεχίζεται, καλούμε όλους τους εργαζόμενους που σχολανε από τη βάρδια...