Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου καταγγέλλει την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ στους συνταξιούχους

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής την απαράδεκτη επίθεση των ΜΑΤ με γκλομπς και χημικά στους συνταξιούχους που αγωνίζονται για τη ζωή τους ενάντια στις μειώσεις των συντάξεών τους, απαιτώντας να πάρουν πίσω τον ιδρώτα που τους κλέβουν όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια .

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, άξια συνεχιστής των προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ. , με την ίδια τακτική , επιτίθεται στους απόμαχους της δουλειάς όχι όμως και του αγώνα.

Όταν δε φτάνουν η κοροϊδία και η εξαπάτηση, όταν δεν αρκεί η μετατροπή του άσπρου σε μαύρο, το βάφτισμα των περικοπών σε αύξηση, τότε χρησιμοποιούν τη βία.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία της περιοχής να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία , να δυναμώσουν τους αγώνες τους στους χώρους δουλειάς, οργανώνοντας την πάλη τους ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής που σχεδιάζουν από κοινού κυβέρνηση- κουαρτέτο – μονοπώλια με τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Αν νομίζουν ότι με τη βία θα μας φοβίσουν είναι πολύ γελασμένοι.

Ισχυροποιώντας τη συμμαχία με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια.

ΤΟ Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης από τους Οικοδόμους ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Ένα γιγαντοπανό αλληλεγγύης στον γίγαντα λαό της Παλαιστίνης και καταδίκης της εμπλοκής της χώρας...

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο

Χιλιάδες λαού διαδήλωσαν χθες το απόγευμα στην Αθήνα ενάντια στην κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου...

Οι προσυγκεντρώσεις για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα 23 Ιουνη

Οι προσυγκεντρώσεις τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, έχουν οριστεί στις 6.30μμ στα εξής σημεία: Πλατεία Κάνιγγος:...