Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το σωματείο Οικοδόμων εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στα λαϊκά νοικοκυριά που επλήγησαν από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών.

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και του σωματείου Οικοδόμων εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στα λαϊκά νοικοκυριά που επλήγησαν από τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών.

Για μια ακόμη φορά ήρθαν στην επιφάνεια, μετά από φυσικά καιρικά φαινόμενα, η αδιαφορία και οι διαχρονικές ευθύνες της πολιτείας για τα μέτρα προστασίας των λαϊκών νοικοκυριών και των περιουσιών τους .

Για άλλη μια φορά επλήγησαν λαϊκά νοικοκυριά στην περιοχή μας. Οι ζημιές στο οδικό δίκτυο , σε σπίτια , σε αγροκτήματα , σε επιχειρήσεις ήταν μεγάλες . Ευτυχώς δε θρηνήσαμε θύματα, όπως στη Δυτική Αττική.

Απαιτούμε άμεσα η πολιτεία να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για αποκατάσταση των ζημιών και να αποζημιώσει τους πληγέντες με όλο το ποσό των ζημιών που έπαθαν οι περιουσίες τους.

Το Ε.ΚΑ. και το σωματείο Οικοδόμων το επόμενο διάστημα θα πάρουν μια σειρά πρωτοβουλίες για να αναδείξουν και να απαιτήσουν μέτρα που πρέπει να παρθούν για την προστασία του λαού από φυσικά φαινόμενα, όπως γεωλογικές μελέτες , αντιπλημμυρικά – αντιπυρικά έργα, έργα σεισμικής θωράκισης κ.λ.π.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα, συσπειρωμένοι στα σωματεία – συλλόγους , να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας για την προστασία μας από τα διάφορα φυσικά φαινόμενα. Να διεκδικήσουμε την υλοποίηση άμεσων μέτρων .

 

ΤΑ Δ.Σ.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...