Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων Ν. Αιτωλ/νίας καταγγέλλουν την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας καταγγέλλουν σ’ όλους τους εργαζόμενους της περιοχής την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων , του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εργαζομένων της επιχείρησης « MARKETIN» (ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ) που διεκδικούσαν το δικαίωμα στην εργασία και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η ενέργεια αυτή της αστυνομίας αναδείχνει , για μια ακόμα φορά, την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που θέλει τους εργαζόμενους υποταγμένους στη μεγαλοεργοδοσία και στα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Επίσης αναδείχνεται έμπρακτα , για ακόμα μια φορά, τι ετοιμάζει η κυβέρνηση με το νέο νόμο για τα εργασιακά και τη συνδικαλιστική δράση .

Είμαστε στο πλευρό των συλληφθέντων συνδικαλιστών και των εργαζομένων στου ΚΑΡΥΠΙΔΗ , που διεκδικούν τα δίκαιά τους και καλούμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να σταθεί στο πλευρό τους.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη θα είναι μια αποφασιστική απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος : Κινητοποίηση στο Υπ Παιδείας 29 Απρίλη

Τη Δευτέρα 29/4 στις 11.00 π.μ., ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει κινητοποίηση στο Υπουργείο...

Ταξική Ενότητα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων: Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή του δώρου Πάσχα

Το δώρο Πάσχα είναι κατάκτηση των εργαζομένων! Δεν είναι δώρο από τους εργοδότες , είναι...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τις Άδειες της PwC

Για άλλη μια φορά η εργοδοσία της PwC εξακολουθεί να μας εκπλήσσει, δυστυχώς δυσάρεστα...