Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων Ν. Αιτωλ/νίας καταγγέλλουν την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις συνδικαλιστών και εργαζομένων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας καταγγέλλουν σ’ όλους τους εργαζόμενους της περιοχής την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων , του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εργαζομένων της επιχείρησης « MARKETIN» (ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ) που διεκδικούσαν το δικαίωμα στην εργασία και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Η ενέργεια αυτή της αστυνομίας αναδείχνει , για μια ακόμα φορά, την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που θέλει τους εργαζόμενους υποταγμένους στη μεγαλοεργοδοσία και στα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Επίσης αναδείχνεται έμπρακτα , για ακόμα μια φορά, τι ετοιμάζει η κυβέρνηση με το νέο νόμο για τα εργασιακά και τη συνδικαλιστική δράση .

Είμαστε στο πλευρό των συλληφθέντων συνδικαλιστών και των εργαζομένων στου ΚΑΡΥΠΙΔΗ , που διεκδικούν τα δίκαιά τους και καλούμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να σταθεί στο πλευρό τους.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη θα είναι μια αποφασιστική απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας.

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Περισσότερα

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Πειραιά αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη την Αθηνά Ζύμαρη

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο και οι εργαζόμενοι του Πειραιά αποχαιρετούμε με μεγάλη θλίψη την δημοσιογράφο...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Αποχαιρετούμε με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά

Οι  Διοικήσεις των Σωματείων μας αποχαιρετούν με βαθύτατη θλίψη την συναγωνίστρια Ζύμαρη Αθηνά, την...

Η ΠΕΜΕΝ αποχαιρετά την Αθηνά Ζύμαρη

Το Δ.Σ. της ΠΕΜΕΝ, αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τη δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» Αθηνά Ζύμαρη,...