Το Εργατικό Κέντρο Άρτας απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό για τα 16 χρόνια από τη συγκρότηση του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό για τα 16 χρόνια από την συγκρότηση  του Π.Α.ΜΕ. που συσπειρώνει το πιο αγωνιστικό, μαχητικό και πρωτοπόρο τμήμα της εργατικής τάξης. Η συγκρότηση του Π.Α.ΜΕ. ήταν αναγκαία και επίκαιρη, κόντρα στα εκφυλιστικά φαινόμενα των εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστών. Κόντρα στην  γραμμή της ταξικής συνεργασίας και της υποταγής, της ητοπάθειας και της ήττας.

Το Π.Α.ΜΕ βοήθησε και βοηθάει στον προσανατολισμό των σωματείων,  των εργατικών κέντρων, των ομοσπονδιών και γενικότερα του κινήματος. Συνέβαλε τα μέγιστα στην ενότητα της εργατικής τάξης, στην ενίσχυση της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας κόντρα στις πολιτικές των κυβερνήσεων  και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εδώ και 16 χρόνια όλοι οι ταξικοί αγώνες των εργαζομένων είχαν την δική του σφραγίδα. Στήριξε και στηρίζει τα δίκια των εργαζομένων και του λαού μας.Δεν είναι τυχαίο ότι πολεμιέται λυσσαλέα από το σύνολο της εργοδοσίας και από τα τσιράκια του, τον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας στήριγμα του Π.Α.ΜΕ. θα συνεχίσει πιο αταλάντευτα και αποφασιστικά στο βασικό καθήκον που μπαίνει από την ίδια την ζωή, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την προώθηση της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας εργατών, υπαλλήλων, ανέργων, αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, φτωχών αγροτών, φοιτητών, σπουδαστών, μαθητών, γυναικών των λαϊκών οικογενειών σε αντιμονοπωλιακή, αντικαπιταλιστική κατεύθυνση για να μπουν οι βάσεις για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης όπου κουμάντο θα κάνουν αυτοί που παράγουν το πλούτο και όχι τα παράσιτα οι καπιταλιστές.

 

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας