Το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο της Ρόδου Miramare Wonderland καταγγέλλει τις απολύσεις εργαζομένων στα Ξενοδοχεία Amilia Mare και Paradise Village της Ρόδου

Δημοσιεύτηκε στις

Το σωματείο μας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ AMILIA MARE KAI PARADISE VILLAGE. Η εργοδοσία του παραμονές των εορτών έστειλε στο ταμείο ανεργίας συναδέλφους στέλνοντας στο σπίτι τους δικαστικό κλητήρα να τους κοινοποιήσει την απόλυσή τους! Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια ενός διαρκούς κυνηγητού που έχει εξαπολύσει η επιχείρηση προς τους εργαζόμενους, με εκβιασμούς για να ζητούν τη διαγραφή τους, με εξώδικα, απειλές και κάθε είδους μεθοδεύσεις.

Εμείς οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία γνωρίζουμε όσοι κανείς άλλος τι πάει να πει τρομοκρατία στους χώρους δουλείας. Ανάμεσα στους απολυμένους είναι μια έγκυος εργαζομένη.

Οι απολύσεις έχουν σκοπό τον περαιτέρω εκφοβισμό των εργαζομένων, την αποδυνάμωση του σωματείου ώστε να εφαρμόσουν χωρίς αντίσταση τα αντιλαϊκά μέτρα όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα.

Το σωματείο μας βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Amilia Mare και Paradise Village και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις τους για να παρθούν οι απολύσεις πίσω.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ & Τραπεζών:Την Πρωτομαγιά απεργούμε, διαδηλώνουμε για τα δικαιώματά μας

Συνάδελφοι, Η Πρωτομαγιά της Πανεργατικής Απεργίας δεν μπορεί να υπονομευτεί από κανέναν. Αυτή η Τετάρτη...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Όλοι στην απεργία την Τετάρτη 1η Μάη

1η ΜΑΗ 2024 Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΟΛΟΙ στην απεργία την Τετάρτη 1η...

Εργατικό Κέντρο Λευκάδας Βόνιτσας: Όλοι στην Απεργία την 1η Μάη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ - 10:30 πμ...