Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων αποφάσισε να συμμετάσχει στη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΤ αποφάσισε να συμμετάσχει στο κάλεσμα των σωματείων και των συνδικαλιστών που έκανε η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ και να παραβρεθεί με αντιπροσωπεία του στη παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 12/10/2017στις 5μμ. στο Υπουργείο Εργασίας.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της επικείμενης κατάθεσης από την κυβέρνηση συνδικαλιστικού νόμου υλοποιώντας τις μνημονιακές της δεσμεύσεις. Ο επικείμενος νόμος εκτός των άλλων θα συμπεριλαμβάνει δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου για τα συνδικάτα και τα μέλη τους ουσιαστικά θα παρακολουθείται η συνδικαλιστική δράση στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Σοβαρότερη απ’ ότι φαίνεται διάταξη θα είναι η ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος της Απεργίας ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με αίμα και κανείς δεν μπορεί να μας το καταργήσει όσα τερτίπια και κόλπα και αν χρησιμοποιήσει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα απο ιδεολογική & πολιτική προτίμηση να αντισταθούμε με κάθε μορφής κινητοποιήσεις,

Με την ανακοίνωση κατάθεσης του νόμου να βγούμε στους δρόμους, να προετοιμαστεί Γενική Απεργία Ιδιωτικού και δημόσιου τομέα κανένας να μην πάει στη δουλειά, να νεκρώσουν τα πάντα.

Το Δ.Σ.

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: 17 Απρίλη Απεργούμε για αυξήσεις σε μισθούς και συλλογικές συμβάσεις εργασίας

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ-ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 24ωρη Παμπειραϊκή Απεργία στις 17 Απρίλη

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πειραιά αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 24ωρης Παμπειραϊκής απεργίας την...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Διοργάνωση λαχειοφόρου για οικονομική ενίσχυση

Tο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας διοργανώνει λαχειοφόρο με δώρα 1 αρνί, 1 τάμπλετ, 2 κινητά...