Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Ταμείων αποφάσισε να συμμετάσχει στη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΤ αποφάσισε να συμμετάσχει στο κάλεσμα των σωματείων και των συνδικαλιστών που έκανε η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ και να παραβρεθεί με αντιπροσωπεία του στη παράσταση διαμαρτυρίας που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 12/10/2017στις 5μμ. στο Υπουργείο Εργασίας.

Η δράση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της επικείμενης κατάθεσης από την κυβέρνηση συνδικαλιστικού νόμου υλοποιώντας τις μνημονιακές της δεσμεύσεις. Ο επικείμενος νόμος εκτός των άλλων θα συμπεριλαμβάνει δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου για τα συνδικάτα και τα μέλη τους ουσιαστικά θα παρακολουθείται η συνδικαλιστική δράση στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Σοβαρότερη απ’ ότι φαίνεται διάταξη θα είναι η ουσιαστική κατάργηση του δικαιώματος της Απεργίας ένα δικαίωμα που κατακτήθηκε με αίμα και κανείς δεν μπορεί να μας το καταργήσει όσα τερτίπια και κόλπα και αν χρησιμοποιήσει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα απο ιδεολογική & πολιτική προτίμηση να αντισταθούμε με κάθε μορφής κινητοποιήσεις,

Με την ανακοίνωση κατάθεσης του νόμου να βγούμε στους δρόμους, να προετοιμαστεί Γενική Απεργία Ιδιωτικού και δημόσιου τομέα κανένας να μην πάει στη δουλειά, να νεκρώσουν τα πάντα.

Το Δ.Σ.

Περισσότερα

Δηλώσεις των Προέδρων ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τις συνάντησεις με την Υπουργό Παιδείας

Πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ανδρέας Καργόπουλος Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφασίσαμε τα θέματα...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: 20 Σεπτέβρη Εργατικός Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαϊδάρι – Κοκκινιά

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΚΟΚΚΙΝΙΑ 1.Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ για πρώτη χρονιά...

Δήλωση του προέδρου της ΟΛΜΕ Ανδρέα Καργόπουλου για τη λήξη της δυνητικής αργίας της Χρύσας Χοτζόγλου

Σήμερα κοινοποιήθηκε στη συναδέλφισσα Χρύσα Χοτζόγλου η λήξη της δυνητικής αργίας. Η Χρύσα γυρνάει...