Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 27 του Σεπτέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα στηρίζει και συμμετέχει στο συλλαλητήριο που καλεί το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 27 του Σεπτέμβρη στις 6.30μ.μ. στην πλατεία Κανάρη (Πασαλιμάνι) στον Πειραιά. Για να καταδικάσουμε το έγκλημα Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και εφοπλιστών ενάντια στο περιβάλλoν, στους ναυτεργάτες, στους εργαζόμενους και το λαό της Αττικής.

Προσυγκέντρωση της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Αττικής και νήσων, στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από ΗΣΑΠ Πειραιά) στις 6μ.μ..

 Η βαρβαρότητα και τα διαχρονικά εγκλήματα όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της ΕΕ για τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών δεν έχουν τέλος για τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, του αναπήρους και τις οικογένειες τους.

 Η ανάπτυξη που διαλαλεί σε όλους τους τόνους η κυβέρνηση και η έξοδος από την κρίση πνίγηκε στο πετρέλαιο στο Σαρωνικό. Γιατί η ανάπτυξη γι’ αυτούς γίνεται για τα κέρδη βιομηχάνων, μεγαλεμπόρων, εφοπλιστών, πατώντας πάνω στα συντρίμμια των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

 Το έγκλημα στο Σαρωνικό που δημιουργήθηκε από το ναυάγιο του σαπιοκάραβου “ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ” έχει σοβαρές, τραγικές επιπτώσεις στη ζωή της εργατικής τάξης και του λαού. Χιλιόμετρα ακτής και πυθμένα έχουν υποστεί ήδη τεράστια οικολογική καταστροφή εξαιτίας της πετρελαιοκηλίδας που προκλήθηκε, με ανυπολόγιστες ζημιές, με μακροχρόνιες επιπτώσεις στη διατροφική αλυσίδα και θα χρειαστούν πολλά χρόνια ώστε οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι ανάπηροι στην περιοχή να μπορούν να απολαμβάνουν και πάλι το μπάνιο τους.

 Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

 Η λύση βρίσκεται στον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ενάντια στους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεφοπλιστές, την κυβέρνηση, την ΕΕ και τα άλλα κόμματα που τη στηρίζουν, για μια ανάπτυξη που στο κέντρο της θα είναι ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.

 Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

 

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...