Τα σωματεία εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν.Καβάλας και Οικοδόμων & συναφών επαγγελμάτων Καβάλας καλούν σε σύσκεψη την Τετάρτη 1 Νοέμβρη και ώρα 6μμ στο ξενοδοχείο «EΣΠΕΡΙΑ»

Δημοσιεύτηκε στις

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!! ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΦΙΕΣΤΑ» ΣΤΙΣ 13-14 ΝΟΕΜΒΡΗ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να φέρει κι άλλα βάρβαρα μέτρα για το λαό με την 3η αξιολόγηση, δηλ. νέα χτυπήματα στα εργασιακά, την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, νέα εμπόδια στην κήρυξη εργατικών απεργιών, στο περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης, στην οργάνωση των εργατικών αγώνων, κα. ακολουθώντας πάντα πιστά τις οδηγίες της ΕΕ.

Την ίδια περίοδο στις 13-14 Νοέμβρη στην Κομοτηνή θα στήσουν, μαζί με τους τοπικούς παράγοντες την «αναπτυξιακή φιέστα», για να «ξεπλύνουν» την αντιλαϊκή τους πολιτική, να κάνουν τον λαό συνένοχο, χειροκροτητή της πολιτικής τους.

Κανένα εργατικό σωματείο, κανένας φορέας να μην συμμετέχει στο πανηγύρι που ετοιμάζουν.

Πληρώσαμε αρκετά την κρίση τους και ιδιαίτερα στην περιοχή μας, τώρα μας καλούν να πληρώσουμε και την «ανάπτυξή» τους.

Η «δίκαιη» ανάπτυξη που προβάλλει η κυβέρνηση, η επιστροφή στην «κανονικότητα», η «υγιής» επιχειρηματικότητα, αφορά το μεγάλο κεφάλαιο, τα κέρδη των μεγαλοβιομηχάνων, εφοπλιστών, τραπεζιτών. Προϋποθέτει το τσάκισμα των εργατικών δικαιωμάτων.

Η εμπειρία των εργαζομένων στην περιοχή μας είναι αποκαλυπτική. Τεράστια κέρδηόλα αυτά τα χρόνια για μια σειρά επιχειρηματικών ομίλων σε όλη την περιοχή, μειώσεις μισθών, ελαστικές μορφές απασχόλησης, απληρωσιά, εντατικοποίηση της εργασίας και δεκάδες εργατικά ατυχήματα από την άλλη είδαν οι εργαζόμενοι.

Τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και η πολιτική της για την ανάπτυξη είναι μια απάτη. Οι εργαζόμενοι δεν θα δουν κανένα όφελος, δεν είναι στόχος για τα συμφέροντά τους. Κι επειδή δοκιμάσαμε τον δρόμο της αναμονής, της ανοχής, τη λογική του «μικρότερου κακού», δεν

δεχόμαστε πια να ζούμε με ψίχουλα.

Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Με οργάνωση σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Δυναμώνουμε να συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

 Τα σωματεία εμποροϋπαλλήλων & ιδιωτικών υπαλλήλων Ν.Καβάλας και Οικοδόμων & συναφών επαγγελμάτων Καβάλας καλούν σε σύσκεψη την Τετάρτη 1 Νοέμβρη και ώρα 6μμ στο ξενοδοχείο «EΣΠΕΡΙΑ» για την οργάνωση του συλλαλητηρίου στην Κομοτηνή.

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ.

 

 

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Χαιρετισμός της προέδρου Β. Πανουτσάκου στη Γενική Συνέλευση της ΕΝΠΕ

Ευχαριστούμε το ΔΣ της ΕΝΠΕ για την πρόσκληση. Στις λίγες συνεδριάσεις των Επιτροπών για την...

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας: Κάλεσμα συμμετοχής στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο 17 Νοέμβρη

Τιμάμε τα 52 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, με τους καθημερινούς μας αγώνες...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Συμμετέχουμε μαζικά στις εκδηλώσεις εορτασμού της 52ης επετείου του Πολυτεχνείου

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ 52Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Τιμάμε τους αγώνες του λαού και της νεολαίας ενάντια...