Τα συνεργεία του Δήμου Ιλίου κατέβασαν τις αφίσες και τα υλικά που είχε αναρτήσει το ΠΑΜΕ για την προβολή του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον δήμαρχο Ιλίου, γιατί με εντολή του τα συνεργεία του Δήμου κατέβασαν τις αφίσες και τα υλικά που είχε αναρτήσει για την προβολή του Πανελλαδικού συλλαλητηρίου την 1η Νοέμβρη 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα που οργανώνεται με πρόταση του ΠΑΜΕ με συμμετοχή εκατοντάδων σωματείων, εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών από όλη την Ελλάδα.

Είναι γνωστό σε όλους ότι από τα ΜΜΕ απουσιάζει ηθελημένα κάθε αναφορά στις κινητοποιήσεις του ταξικού κινήματος.

Με την πράξη του αυτή ο Δήμαρχος παρεμποδίζει τη δράση των συνδικάτων των εργαζομένων και ισοδυναμεί με απαγόρευση της ενημέρωσης των εργαζομένων και του λαού.  Στηρίζει την πολιτική που γεννά ανέργους, υποαπασχολούμενους, που αφανίζει τους μικρούς ΕΒΕ και ξεκληρίζει τη φτωχή αγροτιά.

Στο πρόσωπό του η κυβέρνηση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα βρήκαν έναν ακόμη άξιο υπερασπιστή της αντεργατικής πολιτικής τους.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους στο Δήμο Ιλίου, το σωματείο να μπουν εμπόδιο στις εντολές του δημάρχου.  Για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών στρωμάτων που βασανίζονται από την αντιλαϊκή πολιτική.

Αυτή η φωνή μας αφορά όλους.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα περάσουν. Καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τις γυναίκες να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο στις 1 Νοέμβρη στην πλατεία Συντάγματος στις 12 το μεσημέρι.

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία  

 

 

Περισσότερα

00:07:48

Παρέμβαση της Ντ. Γκογκάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ (AUDIO)

Ντίνα Γκογκάκη στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ: Στις 19 Ιούλη οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο απεργούν...

Απεργιακή συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Καμία ανοχή – Όχι άλλοι νεκροί στο μεροκάματο! Μαχητικό μήνυμα ενάντια στα εργοδοτικά και κρατικά...
00:01:12

Δελτίο Τύπου για τις σημερινές κινητοποιήσεις εργαζομένων στο Δημόσιο και Φοιτητών ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στη στάση εργασίας και στις απεργιακές...