Σύσκεψη της Γραμματείας Ν. Ξάνθης ενόψει του συλλαλητηρίου στην ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αφού αξιολόγησε ότι οι πλάτες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων αντέχουν και άλλα μέτρα, ετοιμάζει και νέες αξιολογήσεις. Από τον ΣΕΒ μέχρι τους εκπροσώπους των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών την ΕΕ, το ΔΝΤ, τα συγχαρίκια προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσφορά του δίνουν και παίρνουν.

Καλούμε όλα τα ΔΣ των σωματείων του Νομού μας, σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, να παραβρεθούν στην σύσκεψη που θα γίνει στο Εργατικό κέντρο Ξάνθης την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 7:00 μμ. ενόψει του συλλαλητηρίου στην Δ.Ε.Θ. στις 9 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αριστοτέλους και με στόχο την προετοιμασία της απάντησης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.Ετοιμαζόμαστε για νέους πιο μαζικούς αγώνες. Δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων μας έχει την έγκρισή μας.

Δεν χωρά απογοήτευση. Απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, στις γειτονιές. Δυναμώνουμε τα συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές.

Τέρμα στις κάλπικες ελπίδες για ανάπτυξη που έρχεται. Αυτή, αν κι όταν θα έρθει, θα μας έχει και πάλι στη φτώχεια.

Η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου ΔΕΝ είναι σύνθημα μας. Την πληρώνουμε με θυσίες δίχως τέλος.

 

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή απεργία

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, που με τη σημερινή απεργία έδωσαν ώθηση στον αγώνα να ικανοποιηθούν...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αθλιότητα των «απογευματινών» επί πληρωμή...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα

Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα που διεκδικεί ...