Σύνδεσμος Συνταξιούχων Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων : Ο λαός πρέπει με την οργανωμένη και μαζική πάλη του να απομονώσει τους χρυσαυγίτες να τους αποδυναμώσει.

Δημοσιεύτηκε στις

Τη «Χρυσή Αυγή» που είναι μια φασιστική – πολιτική οργάνωση με κοσμοθεωρία μίσους και εγκληματικής πρακτικής, που εμφανίζεται σε κατάλληλες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες του καπιταλισμού.

Στη χώρα μας δρα με τη μάσκα του εθνικισμού και πέρα από όλα τα άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει και είναι υπόδικη, σήμερα συνεχίζει θρασύτατα να επιτίθεται και να τρομοκρατεί μετανάστες, πακιστανούς εργάτες. Παράλληλα συνεργάζεται με τους εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους που δηλώνουν ότι « είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν».

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι φασίστες ως μαντρόσκυλα του κεφαλαίου, είναι στην ίδια όχθη με όσους υπηρετούν τον καπιταλισμό και απέναντι από την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους.

Ο λαός πρέπει με την οργανωμένη και μαζική πάλη του να αντιπαλέψει το φασισμό – ναζισμό στους τόπους δουλειάς, στα σχολεία, στις γειτονιές παντού. Να απομονώσει τους χρυσαυγίτες να τους αποδυναμώσει. Στον αγώνα αυτόν οι συνταξιούχοι έχουν τη δική τους συμβολή.

 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών : Όλοι στην Απεργία την 1η Μάη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Πάνω από ένας αιώνας πέρασε από τότε που οι...

Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου: 1η Μάη Όλοι στην Απεργία

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ Έχουν περάσει 130 χρόνια απ’ την Πρωτομαγιά της Αθήνας,...

Ομοσπονδία Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Στάση εργασίας Πέμπτη 25 Απριλίου στους εργαζόμενους στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Εργαζόμενοι Περιφέρειας Θεσσαλίας Στάση Εργασίας Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 (τρεις τελευταίες ώρες εργασίας) Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Η κυβέρνηση τις επόμενες μέρες προχωράει...