Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής : Όλοι στο Συλλαλητήριο 21 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του (15-2-2017) αποφάσισε την συμμετοχή του Συλλόγου μας στο συλλαλητήριο των Σωματείων, που συσπειρώνονται ή συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ, στην Ομόνοια, την Τρίτη στις 21-2-2017, στις 6.30 μ.μ., ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα παλιά και νέα, διεκδικώντας ταυτόχρονα τις μισθολογικές μας απώλειες.

Δίνουμε απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των Περιφερειακών Αρχών, που συνεχώς σφίγγουν τη θηλιά στους εργαζόμενους και τις λαϊκές οικογένειες, ενώ μοιράζουν χρήμα, φοροαπαλλαγές κλπ στους επιχειρηματικούς ομίλους. Ο νέος γύρος επίθεσης περιλαμάνει νέα μέτρα για τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα, την εκτεταμένη φοροληστεία και το κατέβασμα του αφορολόγητου σε ακόμα χαμηλότερα επίπεδα, νέες αντιλαϊκές συμφωνίες για μετά το 2018, παγίωση των αιματοβαμμένων «πρωτογενών πλεονασμάτων.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες δεν «χαλάνε χατήρι» στους βιομήχανους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές. Υλοποιούν ότι αξιώνει ο ΣΕΒ και οι άλλες εργοδοτικές οργανώσεις, που απαιτούν νέα μόνιμα μέτρα.

Κανένας συμβιβασμός. Απαιτούμε δικαιώματα στην εργασία και τη ζωή, με βάση την εποχή μας – τον 21ο αιώνα, τις ανάγκες μας!

Στεκόμαστε απέναντι σε όσους μας θέλουν στην αδράνεια, το συμβιβασμό στη μοιρολατρική αποδοχή της βαρβαρότητας. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα παζάρια τους, από τις αξιολογήσεις τους, από την ανάκαμψη και την κανονικότητα που μας ετοιμάζουν. Δεν θα μας επιστρέψουν τα δικαιώματα μας, τους μισθούς μας, τις συντάξεις. Αντίθετα θα αρπάζουν συνεχώς, όσο δεν δυναμώνει η φωνή μας, όσο αργούμε να φτιάξουμε ένα τείχος απέναντί τους, όσο δεν διεκδικούμε μαζικά, αγωνιστικά τις απώλειες των μισθών και των δικαιωμάτων μας.

Δυναμώνουμε τον αγώνα μας, ενισχύουμε την συμμετοχή μας

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 21 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ

ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Περισσότερα

Σωματείο Γυμναστών – Προπονητών Ν. Αττικής: Συμμετέχει στον αγώνα δρόμου 28 Απρίλη

Το Σωματείο Γυμναστών – Προπονητών Ν. Αττικής, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των Εργατικών Κέντρων Αθήνας...

Σωματείο Εργαζομένων στο Θέαμα – Ακρόαμα: Για τη συνάντηση με την εργοδοτική Ένωση (HERCA)

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα - Ακρόαμα πραγματοποίησε...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής: Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη ρατσιστική επίθεση σε συνάδελφο διανομέα

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΔΙΑΝΟΜΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟ...