Σύλλογος Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας Ν. Αττικής : Μετέχουμε μαζικά στην απεργία 12 Γενάρη και στις αγωνιστικές δράσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά σε νέα επίθεση ενάντια στα εργατικά-λαϊκά στρώματα. Με το πολυνομοσχέδιο που καταθέτει στη Βουλή φέρνει προς ψήφιση όλα τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης και μεταξύ αυτών περιλαμβάνει και το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος επιδιώκοντας ουσιαστικά την κατάργησή του. Προχωρά ακόμη παραπέρα την ποινικοποίηση της δράσης όσων αγωνίζονται να προστατεύσουν την εργατική λαϊκή κατοικία και προωθεί 70 ακόμη προαπαιτούμενα με νέα βάρη για τους εργαζόμενους. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση νομοθετεί νέα προνόμια με φοροαπαλλαγές και ζεστό χρήμα για επενδύσεις προκειμένου να ενισχυθούν τα κέρδη των μεγαλοεπιχειρηματιών, των εφοπλιστών, των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ μπροστά σε αυτά τα μέτρα δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα καθώς αρνήθηκαν να κηρύξουν απεργία, ενώ η ΑΔΕΔΥ περιορίστηκε σε μια 3ωρη στάση εργασίας.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ

ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ στην Απεργία και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει μια σειρά Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, μεταξύ αυτών και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας και συγκεκριμένα:

– Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, μέρα κατάθεσης των μέτρων, στο συλλαλητήριο στις 4:00 μ.μ. στην Ομόνοια.

– Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 3:30 μ.μ. στο ειρηνοδικείο για να αποτρέψουμε τους πλειστηριασμούς, ενάντια στην ποινικοποίηση της δράσης όσων αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς.

– την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, μέρα συζήτησης των μέτρων στην ολομέλεια της Βουλής, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και παίρνουμε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12:00 μ.μ. στην Ομόνοια.

– τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, μέρα που ψηφίζονται τα μέτρα, στο συλλαλητήριο στις 6:00 μ.μ. στην Ομόνοια.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Οργανωμένα, μαζικά, αποφασιστικά για τα συμφέροντά μας, για τις ανάγκες μας, για το σήμερα και το αύριο των οικογενειών μας.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...