Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας : Έξω οι εργοδότες από τα σωματεία και το εργατικό κίνημα

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν.Λάρισας, καταγγέλλει τις ηγεσίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, που ανέχονται ο εργοδότης Καραγεωργόπουλος, να είναι εκλεγμένος σε θέσεις ευθύνης στο συνδικαλιστικό κίνημα (Υπ.Γραφείου Τύπου ΓΣΣΕ, Πρόεδρος ΟΙΥΕ) και να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους, ενώ παράλληλα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Αλήθεια ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο κύριος Καραγεωργόπουλος; Η ερώτηση εύκολα απαντιέται σύμφωνα και με τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον τύπο, τα οποία αποκαλύπτουν αυτά που χρόνια τώρα καταγγέλλουν οι ταξικές δυνάμεις. Φυσικά και τα συμφέροντα της εργοδοσίας εξυπηρετεί, τα δικά του συμφέροντα δηλαδή.

 

Οι ευθύνες της πλειοψηφίας των διοικήσεων της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ είναι μεγάλες. Υπάρχουν όργανα και ενώσεις που μπορεί να εκλεγεί ο κύριος Καραγεωργόπουλος, όχι όμως στα εργατικά συνδικάτα. Δεν ανεχόμαστε να μας εκπροσωπούν άνθρωποι της εργοδοσίας, που και αποδειγμένα ανήκουν σε αυτή!

 Ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα τόσο η διοίκηση της ΓΣΕΕ, όσο και η Διοίκηση της ΟΙΥΕ με αυτό το θέμα. Απαιτούμε αποπομπή και καθαίρεση του συγκεκριμένου.

 

 

 ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

 

 

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...