Σωματείο Τηλεπικοινωνιών : Για τη νέα δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε φοιτητή

Δημοσιεύτηκε στις

Η νέα δολοφονική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής εις βάρος νεαρού φοιτητή στους Αμπελόκηπους αναδεικνύει, για πολλοστή φορά, τον εγκληματικό της χαρακτήρα που είναι αποτέλεσμα της ναζιστικής – ρατσιστικής ιδεολογίας της.

Οι χρυσαυγίτες, ως ναζιστές, αποτελούν τα μαντρόσκυλα των μεγαλοεπιχειρηματιών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών όλων όσων, δηλαδή, πλουτίζουν από τον κόπο και τον ιδρώτα των εργαζομένων. Για τους μεγαλοεργοδότες και τα συμφέροντά τους κάνουν συνεχείς παρεμβάσεις μέσα στη βουλή ενώ έξω από αυτή αποκαλύπτουν το εγκληματικό τους πρόσωπο σε αγωνιστές – συνδικαλιστές, σε πρωτοπόρους εργαζόμενους, σε μετανάστες, σε πρόσφυγες, σε φοιτητές.

Το ΣΕΤΗΠ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου να απομονώσουν και να καταδικάσουν τους χρυσαυγίτες ως εγκληματίες και υπηρέτες των εκμεταλλευτών και του συστήματός τους που γεννά τη ανεργία, τη φτώχια και τον πόλεμο.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...