Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Δράμας: Ανάκληση της άδικης και καταχρηστικής απόλυσης της αντιπροέδρου του σωματείου από την εργοδοσία της επιχείρησης ΜΙΚΕΛ στη Δράμα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας χαιρετίζει όλα τα σωματεία, κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο, που έδειξαν την ηθική και έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον πολύμηνο και πολύμορφο αγώνα που έδωσε για την ανάκληση της άδικης και καταχρηστικής απόλυσης της αντιπροέδρου του σωματείου από την εργοδοσία της επιχείρησης ΜΙΚΕΛ στη Δράμα. Έναν αγώνα που είχε νικηφόρα έκβαση μετά και την απόφαση του δικαστηρίου, που δικαιώνει τη συναδέλφισσα και ορίζει την απόλυσή της άκυρη.

Ο αγώνας αυτός που δώσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα απέναντι στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς που χρησιμοποιεί πάντοτε η εργοδοσία για να καταστείλει τη συνδικαλιστική δράση, να εμποδίσει την οργάνωση και την πάλη των εργαζομένων, ώστε να μένουν με το κεφάλι σκυμμένο και να μη διεκδικούν τα δικαιώματά τους, μας δίνει σημαντική πείρα και μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια.

Το σωματειο μας απο την πρωτη στιγμη της ιδρυσης του ηταν και είναι στο πλευρο των εργαζομενων της πολης μας. Δεν φοβηθηκαμε μεγαλοεργοδοτες, δεν ριξαμε νερο στο κρασι μας, ήμασταν παντα πιστοι στο δικιο των εργαζομενων και για αυτο παλεψαμε και παλευουμε με ολες τις δυναμεις μας, με συνεχεις εξορμησεις κσι ενημερωσεις, με παραστασεις διαμαρτυριας και διαρκεις αγωνες για να μη χασει κανενας εργαζομενος τα δικαιωματα του.

Το προσεχές διάστημα, το σωματείο μας θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες του για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και των αντιπροσώπων του για το ΕΥΚ Δράμας. Καλούμε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμε να ισχυροποιήσει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων, με τη συμμετοχή του στις αρχαιρεσίες, να κάνει το αποφασιστικό βήμα και να οργανωθεί στο σωματείο δίνοντας δύναμη στη δύναμη του, για να γίνει η πάλη μας ακόμα πιο μαζική, πιο δυναμική, πιο αποτελεσματική!

Θέλουμε, επισης, να εκφράσουμε την αλλυλεγγύη μας απέναντι στους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα που διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, την υπογραφή ΣΣΕ, την ανάκληση εκδικητικών και παράνομων απολύσεων. Ο δρόμος της οργανωμένης πάλης και της ταξικής αλλυλεγγύης είναι η μόνη απάντηση στην εργοδοτική τρομοκρατία και αυθαιρεσία, στην πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ, που θέλουν να επιβάλλουν συνθήκες σκλαβιάς, πετσοκόβοντας συνεχώς όσα δικαιώματα κατέκτησε το εργατικό κίνημα με μεγάλους αγώνες όλα τα προηγούμενα χρόνια.

 

Το ΔΣ

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...