Σωματείο Ζούρα: Ευχαριστήριο Μήνυμα σε Συνδικαλιστές από τις ΗΠΑ για την Οικονομική Στήριξη και Αλληλεγγύη

Δημοσιεύτηκε στις

ΠΡΟΣ:

Ομάδα Αμερικανών Συνδικαλιστών που συμμετείχε στο Σεμινάριο της ΠΣΟ στην Αθήνα, Δεκέμβρη 2015

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

εκ μέρους των απεργών εργατών των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων Ζούρα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την έμπρακτη Αλληλεγγύης σας στον αγώνα μας.

Όπως γνωρίζετε απεργούμε διεκδικώντας να πληρωθούμε τα δεδουλευμένα μας, να γυρίσουν στη δουλειά οι απολυμένοι συνάδελφοί μας, να υπάρχουν συνθήκες ασφάλειας στην εργασία και να υπογράψουμε Συλλογική Σύμβαση που να προστατεύει τα εργασιακά δικαιώματα. Στον αγώνα μας αυτόν αντιμετωπίζουμε την τρομοκρατία Εργοδοσίας – Κυβέρνησης. Μπράβοι, Αστυνομία, Συλλήψεις, απειλές. Ταυτόχρονα αντιμετωπίζουμε την πίεση των καθημερινών αναγκών καθώς πάνω από 500 οικογένειες δεν έχουμε να αγοράσουμε τα καθημερινά.

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή του αγώνα μας, το ΠΑΜΕ μας μετέφερε το μήνυμα Αλληλεγγύης σας, που συνοδευόταν από οικονομική στήριξη προς τους απεργούς και τις οικογένειές τους. Τα λόγια σας, η κίνηση σας αυτή να μας εκφράσετε με αυτόν τον τρόπο την Αλληλεγγύη σας, εσείς που βρίσκεστε χιλιάδες μίλια μακριά, μας έδωσε δύναμη και κουράγιο. Αυτή είναι η δύναμη των Εργατών. Η ταξική Ενότητα και Αλληλεγγύη ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκείας, φυλής ή φύλου.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους εργαζόμενους που συνεισέφεραν για την οικονομική στήριξη του αγώνα μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: 

Ο Πρόεδρος Τζαβάρας Γιάννης
Η γεν. Γραμματέας Ντούλτσα Πελαγία

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Νέο εργοδοτικό έγκλημα στη Λεπενού Αγρινίου

Σήμερα, ακόμη ένας εργάτης δεν θα γυρίσει στο σπίτι του χάνοντας τη ζωή του...

Δ.Α.Σ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου: Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευτούν οι ζωές μας από τον καύσωνα και τις υψηλές θερμοκρασίες

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Ο καύσωνας στην Κρήτη φαίνεται ότι θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι, με...

Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ (Δαφνί): Στηρίζει την Πανελλαδική Στάση εργασίας των εργαζομένων στον ΕΟΔΥ

Ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων Ψ.Ν.Α (ΔΑΦΝΙ), λόγω και της Παναττικής Στάσης Εργασίας από την...