Σωματείο Εργαζομένων Praktiker Hellas: Κυριακή 15 Ιούλη Απεργούμε

Δημοσιεύτηκε στις

Παλεύουμε για Νομοθετική Κατοχύρωση της Κυριακής Αργίας

Συνάδελφοι -σες,

Λέμε όχι στην κατάργηση της Κυριακής Αργίας. Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Απεργία την Κυριακή 15 Ιουλίου. Εμείς οι εργαζόμενοι στην Praktiker Hellas γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τι θα πει συνεχόμενη εντατικοποιημένη δουλειά, να μην έχουμε ούτε μια μέρα για να ξεκουραστούμε.

Η εταιρεία με διάφορες προφάσεις όπως, ανακαινίσεις, δράσεις εθελοντισμού και άλλα παρόμοια event απαιτεί να μας έχει στη διάθεσή της ακόμα περισσότερες Κυριακές ! Ήταν πρωτοπόρα στο άνοιγμα των καταστημάτων στις 8 Κυριακές. Πρωτοπόρα και στην εφρμογή όλων των αντεργατικών μέτρων που έχουν ψηφιστεί από όλες τις κυβερνήσεις και τη σημερινή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να διασφαλίσει την κερδοφορία της. Πρώτη έχει μπει και στο άνοιγμα καταστημάτων πέραν των 8 Κυριακών.

Η Κυριακή είναι μέρα ξεκούρασης, μέρα για εμάς και την οικογένειά μας. Δεν τους τη χαρίζουμε. Το Σωματείο μας από την πρώτη στιγμή μπήκε μπροστά στην υπεράσπισή της και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου κανένας εργαζόμενος να μην μπει για δουλειά. Η κατάργηση της είναι απαίτηση των μεγαλοεργοδοτών και πολυεθνικών του κλάδου όπως η Praktiker. Για αυτούς νομοθετεί η εκάστοτε κυβέρνηση για να αυξάνουν τα κέρδη τους πάνω στις δικές μας λάτες. Δεν σταμάτησαν στις 8 δεν θα σταματήσουν στθις 32! Μας θέλουν 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες το 24ωρο.

Ήρθε η ώρα να τους σταματήσουμε εμείς συσπειρωμένοι στο επιχειρησιακό μας Σωματείο με το συλλογικό μαζικό μας αγώνα. Μαζί με όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτου κλάδου. Η Κυριακή Αργία και η υπεράσπισή της είναι υπόθεση όλων.

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...