Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Ζούρα : Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο σήμερα στο Μαντούδι στις 19:30 που οργανώνει το Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε στις

Συνεχίζονται για 6 ημέρα οι κινητοποιήσεις στις εγκαταστάσεις στο Μαντούδι Ευβοίας προκειμένου η εργοδοσία να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας με πρώτο και κύριο την καταβολή μισθοδοσία από τους 8 και πλέον μήνες που οφείλονται.

Για μία ακόμη φορά, ήρθαμε αντιμέτωποι με τους σχεδιασμούς της εργοδοσίας που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί τις ποιό βρώμικες μεθόδους προκειμένου να σταματήσει την απεργία. Για το σκοπό αυτό, μηνύσεις, τρομοκρατία, υποσχέσεις, συλλήψεις, ψέματα, συκοφαντίες, διαδέχονταν το ένα το άλλο. Συνελήφθησαν ο πρόεδρος και 2 μέλη του ΔΣ του σωματείου. Η αποθράσυνση της εργοδοσία πατάει στην αντεργατικό – αντιλαϊκό νομοθετικό πλαίσιο που επί της ουσίας διώκει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι αυτοί που μας στερούν τη ζωή, μας έχουν απλήρωτους και καταπατούν τα δικαιώματά μας.

Στήριγμά μας σε αυτή τη μάχη που δίνουμε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχίζει να είναι η μεγάλη αλληλεγγύη που έχουμε δεχτεί και που καλούμε για μία ακόμη φορά να ενταθεί. Η Ομοσπονδία Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών, το Συνδικάτο του κλάδου στην περιοχή και πλήθος συνδικαλιστικών οργανώσεων μας έχουν στηρίξει μέχρι σήμερα. Εδώ στο Μαντούδι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα μας το σωματείο των Ρετσινάδων Νομού Εύβοιας, το σωματείο εργαζομένων στους ΟΤΑ Β/Κ Εύβοιας, το παράρτημα συνταξιούχων ΙΚΑ της περιοχής, όπως και ο Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου που είναι μαζί μας στην πύλη μέρα – νύχτα.

Το Υπουργείο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Ομοσπονδία μας δεσμέυτηκε να πραγματοποιηθεί τριμερή συνάντηση τη ερχόμενη Δευτέρα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο σήμερα στο Μαντούδι στις 19:30 που οργανώνει το Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας – Βοιωτίας.

Η απεργία συνεχίζεται για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, να μπορέσουμε να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...