Σωματείο Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η.: Στηρίζουμε τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ.

Δημοσιεύτηκε στις

Καμιά απόλυση.

Αγώνας για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις “δίμηνες” συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους.

Τέρμα πια στην κοροϊδία! Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση συνάδελφου συμβασιούχου. Είμαστε στο πλευρό των εργαζόμενων. Το πρόβλημα μας αφορά όλους. Το αίτημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά ενώνει όλους τους εργαζόμενους απέναντι στην πολιτική που τσακίζει τη ζωή μας.

• Καμιά απόλυση συμβασιούχου.

• Να υλοποιήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα το αίτημα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

Δυναμώνουμε τον αγώνα και την αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων. Παίρνουμε θέση στην κοινή πάλη για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

 

 

 

Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

 

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Καβάλας: Κάλεσμα σε σύσκεψη 18 Φλεβάρη για το έγκλημα στα Τέμπη

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι Στις 28/2/2026 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη,  που στοίχισε την...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: 13 Φλεβάρη σύσκεψη για τον συντονισμό του αγώνα

Συμμετέχουμε στην Σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων της πόλης! Συντονίζουμε τον αγώνα μας. Ενάντια στην...

Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας: Όλοι στα συλλαλητήρια 26 και 28 Φλεβάρη

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές και τα συναφή Επαγγέλματα Δίνουμε μαζικά το παρόν : Στη...