Σωματείο Επισιτισμού Τουρισμού Κεφαλονιάς Ιθάκης : Οι Ιμπεριαλιστές Τη Γη Ξαναμοιράζουν με Των Λαών Το Αίμα Τα Σύνορα Χαράζουν

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Επισιτισμού-Τουρισμού καταδικάζει την  ιμπεριαλιστική επίθεση των δυνάμεων των ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας ενάντια στο Συριακό λαό , με πρόσχημα τη χρήση χημικών όπλων, συνηθισμένη τακτική των ΗΠΑ . 

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τη σταση όλων των μέχρι τώρα Κυβερνήσεων που είναι υπέρ των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων,προσφέροντας στο ΝΑΤΟ, που έχει διαγράψει τα σύνορα στο Αιγαίο, οτι ζητήσει.

 

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Συρίας ,καθώς δεν χρώστα τίποτα για να ματώνει και να την πληρώνει  για τα συμφέροντα των μονοπωλίων και των μεταξύ τους ανταγωνίσμο   για τον έλεγχο  των αγορών και το μοίρασμα των πηγών ενέργειας και των δρόμων μεταφοράς τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους του νησιού, να συμμετέχουν μαζικά στο Συλλαλητήριο Ενάντια στον Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο την ΤΡΙΤΗ 7.30 μμ στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  να ενισχύσουν την πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και πολέμων, του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους.

Οι λαοί έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν μια κοινωνία απαλλαγμένη από πολέμους,φτώχεια και εκμετάλλευση.

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...