Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών : Όλοι δίνουμε μαζικά το παρόν στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12 Οκτώβρη στο Υπουργείο Εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

 Σας καλούμε να δώσουμε δυναμική απάντηση στα σχέδια κυβέρνησης, Ε.Ε., μεγαλοεργοδοτών να βάλουν χέρι στο κεκτημένο δικαίωμα μας, στην οργάνωση της εργατικής τάξης, στο δικαίωμα στην απεργία, στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

 Απαντάμε στην «ανάπτυξή» τους που σε καμία περίπτωση δεν αφορά την εργατική-λαϊκή οικογένεια. Διεκδικούμε την διεύρυνση των δικαιωμάτων μας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

 Ξεσκεπάζουμε τον εργοδοτικό συνδικαλισμό που προσπαθεί να περάσει την στάση αναμονής για λογαριασμό της κυβέρνησης, προσπαθούν να περάσουν την γραμμή των εργοδοτών στους εργαζόμενους. Καταγγέλλουμε τις εκλογές-παρωδία στο Σωματείο των Σούπερ-Μάρκετ, με ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από διευθυντικά στελέχη, που καθοδηγούν τους εργαζόμενους τι να ψηφίσουν, ενώ συκοφαντούν το ταξικό ψηφοδέλτιο που πρότεινε η Δ.Α.Σ.

 ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

 

Συνάδελφοι,

 Οργανώνουμε τον αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις καταθέσεων και στους πλειστηριασμούς σπιτιών των λαϊκών οικογενειών. Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Σωματείο τους, μπορούμε οργανωμένα να παρέμβουμε και να υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο την κατοικία που με τόσο κόπο απέκτησαν οι λαϊκές οικογένειες.

 

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΟΔ.

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...