Σωματεία Πειραιά πραγματοποιούν εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Δημοσιεύτηκε στις

Τα σωματεία και οι λαϊκές επιτροπές της περιοχής μας, όπως όλα τα τελευταία χρονιά έτσι και φέτος διοργανώνουν μια μεγάλη λαϊκή γιορτή στο χώρο του λιμανιού.

Είναι η απάντηση μας σε όλους αυτούς που μας έχουν οδηγήσει στη μόνιμη ανεργία, στη δουλειά για ψίχουλα, που μας θέλουν σύγχρονους δούλους στην ανάπτυξη τους.

Είναι η απάντηση μας σε όσους θέλουν να μας πείσουν ότι με το να σκύβουμε το κεφάλι και να γυρεύουμε σωτήρες η ζωή μας θα καλυτερέψει.

Θέλουμε και με αυτή μας την πρωτοβουλία να δηλώσουμε πως θα συνεχίσουμε να απαιτούμε όσα μας ανήκουν , πως όπως μπορούμε να είμαστε πλάι- πλάι στην κινητοποίηση, στην απεργία, στον αγώνα μπορούμε και θέλουμε παρέα να γλεντήσουμε να πιούμε ένα κρασί.

Να γίνει σε όλους μας καθαρό πως για να βγει νικητής ο λαός , απαιτείται οργάνωση και συσπείρωση στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων σε κάθε χώρο δουλειάς, στα Συνδικάτα, σε κάθε γειτονιά , στις Λαϊκές Επιτροπές. Να δυναμώσει ο συντονισμός του αγώνα, η ταξική-αγωνιστική αλληλεγγύη. Μόνο ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης μπορεί να αναχαιτίσει την αντιλαϊκή επίθεση και να γκρεμίσει μνημόνια και αφεντικά.

Προετοιμαζόμαστε αγωνιστικά για τη μεγάλη Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση των σωματείων την ερχόμενη Πέμπτη στις 10:30 στην πλ. Καραϊσκάκη στον Πειραιά.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, με είσοδο ελεύθερη και περιλαμβάνει:

Συναυλία – Λαϊκό γλέντι που θα συνοδευτεί με φαγητό και άφθονο κρασί

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΠΛΟΙΩΝ –– ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΑΥΠΗΓΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ – ΠΕΜΕΝ –ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ – ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΓΕ

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή απεργία

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, που με τη σημερινή απεργία έδωσαν ώθηση στον αγώνα να ικανοποιηθούν...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία

Συνεχίζουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα ενάντια στην κυβερνητική αθλιότητα των «απογευματινών» επί πληρωμή...

Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα

Το μέτωπο υπεράσπισης επαναλειτουργίας της ΛΑΡΚΟ ενώθηκε με το πανελλαδικό οργανωμένο κίνημα που διεκδικεί ...