Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τις δηλώσεις του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Πετροπούλου σε σχέση με τον ΕΦΚΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι πρόσφατες δηλώσεις Πετρόπουλου – στην ίδια ρότα με παλιότερες- για πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ, δεν μπορούν να κρύψουν ότι για το 2017 προϋπολογίζεται έλλειμμα 1,05 δις. ευρώ.

Αυτό το έλλειμμα αναφέρθηκε πρόσφατα και στις γραπτές εισηγήσεις στο Δ.Σ. του ΕΦΚΑ. Θα αξιοποιηθεί για τη νέα επίθεση πού ετοιμάζουν ΣΕΒ, Κυβέρνηση, Ε.Ε με την ουσιαστική συμφωνία Ν.Δ, Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.α.

Έρχεται νέο χτύπημα σε συντάξεις, υγεία, φορολογία, μισθούς, εργασιακά, βάζουν μπροστά τα επαγγελματικά ταμεία ιδιωτική ασφάλιση για νέα πεδία κερδοφορίας στο κεφάλαιο με τη σύμφωνη γνώμη της ΓΣΕΕ.

Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι απαντάμε με τα συλλαλητήρια την Παρασκευή 7 Απρίλη σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30μ.μ. στην Ομόνοια, κόντρα στα νέα αντιλαϊκά μέτρα.

 

 

 Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...