Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τις δηλώσεις του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Πετροπούλου σε σχέση με τον ΕΦΚΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι πρόσφατες δηλώσεις Πετρόπουλου – στην ίδια ρότα με παλιότερες- για πλεόνασμα 50 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ, δεν μπορούν να κρύψουν ότι για το 2017 προϋπολογίζεται έλλειμμα 1,05 δις. ευρώ.

Αυτό το έλλειμμα αναφέρθηκε πρόσφατα και στις γραπτές εισηγήσεις στο Δ.Σ. του ΕΦΚΑ. Θα αξιοποιηθεί για τη νέα επίθεση πού ετοιμάζουν ΣΕΒ, Κυβέρνηση, Ε.Ε με την ουσιαστική συμφωνία Ν.Δ, Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.α.

Έρχεται νέο χτύπημα σε συντάξεις, υγεία, φορολογία, μισθούς, εργασιακά, βάζουν μπροστά τα επαγγελματικά ταμεία ιδιωτική ασφάλιση για νέα πεδία κερδοφορίας στο κεφάλαιο με τη σύμφωνη γνώμη της ΓΣΕΕ.

Εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι απαντάμε με τα συλλαλητήρια την Παρασκευή 7 Απρίλη σε όλες τις πόλεις. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30μ.μ. στην Ομόνοια, κόντρα στα νέα αντιλαϊκά μέτρα.

 

 

 Το Γραφείο Τύπου

Περισσότερα

Η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ στην Αλεξανδρούπολη

Συγκίνηση και χαρά μας γεμίζουν όλες οι παραστάσεις που δίνουμε με τη θεατρική Ομάδα...

Συνέντευξη Τύπου φορέων για το αίσχος των πλειστηριασμών και των εξώσεων ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Τρίτη στην Αθήνα μια σειρά φορείς όπου ανακοίνωσαν την ανάληψη κοινών...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ υποδέχθηκε στα γραφεία του τον...