Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

 

Την Τετάρτη 3 Σεπτέμβρη στις 4μ.μ θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στα Γραφεία του Αγ. Φιλοθέης 5β.

Θα γίνει μια πρώτη συζήτηση για την ανάγκη το επόμενο διάστημα να ενταθεί η πάλη του ΠΑΜΕ και συνολικά των συνδικάτων με βάση τις εξελίξεις. Θα συζητηθεί το πρόγραμμα δράσης του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων του το επόμενο διάστημα.

Το σχέδιο αυτό θα επικυρωθεί και θα ολοκληρωθεί στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 και 6 Σεπτέμβρη με τη συμμετοχή στελεχών από Εργατικά Κέντρα-Ομοσπονδίες-Σωματεία-επιτροπές αγώνα.

 

Είναι ανάγκη να γίνει πλατιά συζήτηση με τους εργαζομένους για τη νέα φάση επίθεσης  των δυνάμεων του κεφαλαίου, της συγκυβέρνησης, της ΕΕ, που θα οξύνουν παραπέρα τα προβλήματα της ανεργίας και των οικογενειών τους, των μειώσεων των μισθών και των συντάξεων, της φοροληστείας –τις τραγικές συνέπειες της αντιλαϊκής αυτής βαρβαρότητας στην υγεία στη πρόνοια-την μόρφωση των παιδιών μας.

Να συζητηθούν οι εξελίξεις από την εντεινόμενη επίθεση των ιμπεριαλιστών και τις επεμβάσεις τους στην ευρύτερη περιοχή- τον αιματοκύλισμα λαών της ευρύτερης περιοχής μας και των κινδύνων και των συνεπειών που έχει για το λαό μας  η συμμετοχή με ευθύνη της κυβέρνησης σε αυτό το μακελειό.

 

Να συζητηθεί η διεύρυνση της κοινής δράσης των εργαζομένων με τους αυτοαπασχολούμενους, τη φτωχή αγροτιά, τη νεολαία, τις γυναίκες γιατί μόνο με ενιαία δράση και κοινούς στόχους, μπορεί να αντιμετωπιστούν οι δυνάμεις του κεφαλαίου, η επίθεση τους.

 

Το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ μαζί με τους άλλους φορείς της κοινωνικής συμμαχίας ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου που θα ανακοινώσουν τις θέσεις τους και το πρόγραμμα δράσης τους.

Περισσότερα

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Η Θεατρική Παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” στο Σπίτι του Αγωνιστή στις 28 Απριλίου

Παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για το σπίτι του Αγωνιστή και θεατές  το προσωπικό και εναπομείναντες...