Συνδικάτο Φαρμάκου : Καταδικάζουμε την δολοφονική επίθεση των φασιστών-ναζιστών της Χρυσής Αυγής στους εργαζόμενους της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ)

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε την δολοφονική επίθεση των φασιστών ναζιστών της Χρυσής Αυγής στους εργαζόμενους  της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) που έγινε όταν εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι μέλη του σωματείου, κολλούσαν αφίσες του σωματείου.

Η επίθεση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δολοφονικών επιθέσεων όλου του  προηγούμενου διαστήματος σε βάρος των μεταναστών εργατών στον Ασπρόπυργο, στο Μενίδι, αλλά και  σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.

Οι  ευθύνες τις  κυβέρνησης η οποία ανέχεται τα κρούσματα βίας και τρομοκρατίας από τα τάγματα εφόδου της ΧΑ, αλλά και για την καθυστέρηση της διαδικασίας της δίκης της εγκληματικής οργάνωσης είναι μεγάλες.

Οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά,  πρέπει να απομονώσουν τους φασίστες και το δηλητήριο που σπέρνουν.

Δυναμώνουμε την οργάνωση της πάλης μας ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, που γεννάει και εκτρέφει τους απογόνους του ναζισμού.

Οργανωνόμαστε στα ταξικά συνδικάτα του ΠΑΜΕ σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονιά,δυναμώνουν την ταξική αλληλεγγύη παντού απομονώνουμε τους φασίστες.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας : Όλοι 9 Αυγούστου στην Αντιπολεμική Εκδήλωση στα πλατάνια Ηγουμενίτσας στις 20.30

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ- ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ  ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/8 ΣΤΙΣ 20:30  ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου: Διεκδικούμε την επιστροφή όλων όσων καταχρηστικά έχουν αφαιρεθεί από τις συντάξεις μας

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει άμεσα σε ενέργειες διορθωτικές και να δώσει  λύση...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Η μαύρη λίστα των νεκρών ναυτεργατών σε ώρα εργασίας, αυξάνεται συνέχεια

Ακόμα ένα εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 4 Αυγούστου, καθώς ο 57χρονος Α’ μηχανοδηγός,...