Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής : Λευτεριά στην Παλαιστίνη ! Λευτεριά στην Άχεντ Ταμίμι !

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

Το συνδικάτο μας καταδικάζει την καταστολή και την τρομοκράτηση του παλαιστινιακού λάου από το κράτος του Ισραήλ και συμπαραστέκεται στην 16χρονη νεαρή Αχέντ Ταμίμι η οποία συνελήφθη μέσα στο σπίτι της για αντίσταση κατά των αρχών, ενώ στην συνέχεια της απήγγειλαν κατηγορίες για την δράση της ενάντια στην κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από τον ισραηλινό στρατό.

Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν μαθητές που δεν πάνε στο σχολείο αλλά στις φυλακές του Ισραήλ. Πάνω από 8.000 παιδιά από την Παλαιστίνη έχουν συλληφθεί και περάσει από ισραηλινά στρατοδικεία από το 2000. Σε αυτά τα στρατοδικεία το ποσοστό καταδικαστικών αποφάσεων εναντίον των παλαιστινίων αγγίζει το 100%! Με τις «πλάτες» των ΗΠΑ της ΕΕ και του κεφαλαίου τους που συνεργάζονται οικονομικά και στρατιωτικά μαζί του, το Ισραήλ εντείνει την επιθετικότητα, την βία, απέναντι στις δίκαιες αντιδράσεις του παλαιστινιακού λαού. Είναι υπόθεση όλων μας να υπερασπιστούμε το δικαίωμά του κάθε εργαζόμενου του κάθε νέου να ζει ελεύθερος στον τόπο του, χωρίς ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, χωρίς ξένους και ντόπιους δυνάστες.

Συμμετέχουμε στην διεθνή καμπάνια της Επιτροπής Νέων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας για την απελευθέρωση της νεαρής Παλαιστίνιας και όλων των Παλαιστίνιων πολιτικών κρατουμένων.

  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Λευτεριά στην Άχεντ Ταμίμι!

  • Να σταματήσουν τώρα οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Η Θεατρική Παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” στο Σπίτι του Αγωνιστή στις 28 Απριλίου

Παράσταση ειδικά διαμορφωμένη για το σπίτι του Αγωνιστή και θεατές  το προσωπικό και εναπομείναντες...

Αποφάσεις συμμετοχής συνδικαλιστικών οργανώσεων του Δημοσίου στην Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 17 Απρίλη

Τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 17 Απρίλη ανακοινώνουν με αποφάσεις τους Ομοσπονδίες και Σωματεία Εργαζομένων του...

Προσυγκεντρώσεις Απεργιακής Συγκέντρωσης 17ης Απριλίου

Στις 9:30πμ έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17 Απρίλη. Συγκεκριμένα,...