Συνδικάτο Υπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών : Όλοι στον αγώνα για συλλογικές συμβάσεις εργασίας

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

στην πληροφορική, στα τηλεφωνικά κέντρα, στο τεχνικό, στις βλάβες, στο λογιστήριο, στην καθαριότητα, σε οποιοδήποτε πόστο και αν δουλεύουμε, με την δουλειά μας φέρνουμε τεράστια κέρδη στις επιχειρήσεις. Φτάνει να κοιτάξουμε τα εξωφρενικά ποσά, τα εκατομμύρια που έχουν για τζίρο εταιρίες του κλάδου, όπως ο ΟΤΕ, η Vodafone, η Wind, η ΝΟΚΙΑ, δεκάδες μικρές ή μεγάλες εταιρίες του χώρου των τηλεπικοινωνιών. Μας θέλουν μόνους, τρομοκρατημένους, να παρακαλάμε για το κάτι παραπάνω. ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΆΡΗ.

Απαιτούμε και διεκδικούμε με την πάλη μας να υπογραφούν τώρα συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε κλαδικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς, με όρους που να ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας, με αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας Συμβάσεις που να διασφαλίζουν τους εργαζόμενους και όχι τα κέρδη των εργοδοτών.

 

Δε θα πληρώσουμε άλλο την κρίση τους. Αυτή την δημιούργησαν με την ακόρεστη δίψα τους ολοένα και περισσότερα κέρδη. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη, δε θα συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα. Δεν πιστεύουμε στην ανάπτυξη τους και στους πανηγυρισμούς τους.

 

Πιστεύουμε στη δική μας δύναμη, στον δικό μας αγώνα.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ – ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν πάνω από 400 σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα. Συλλαλητήριο που έχει αποφασίσει να συμμετέχει και το σωματείο μας, το ΣΕΤΗΠ.

Καταθέτουμε σχέδιο νόμου στη βουλή, που έχει ως βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δεν κάνουμε πίσω. Παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας, δεν περιμένουμε από κανέναν άλλον να μας «σώσει».

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ

  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...