Συνδικάτο Μετάλλου : Η μη πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων των Ε.Α.Σ είναι σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης και της Διοίκησης των Ε.Α.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η μη πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων των Ε.Α.Σ είναι σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης και της Διοίκησης των Ε.Α.Σ. .

 Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καταγγέλλει για πολλοστή  φορά την Κυβέρνηση και την Διοίκηση των Ε.Α.Σ για την άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων στους συναδέλφους των Ε.Α.Σ.  

 

Καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά το κλείσιμο εργοστασίων , Ελευσίνας Μάντρας , ΚΥΜΗΣ , ΜΒΗ Ηπείρου , αλλά  και  την διαφαινόμενη πορεία εκκαθάρισης λουκέτου  των Ε.Α.Σ .   

 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ γδέρνει  φορολογικά τον λαό για να πληρώνουν παλιά και νέα εξοπλιστικά που απαιτεί το ΝΑΤΟ για τις πολεμικές του επεμβάσεις και την σφαγή των λαών. 

 

  Οι εργαζόμενοι των Ε.Α.Σ.  βλέπουν τα Σωματεία τους να βάζουν συνεχώς πλάτη. Είναι απροστάτευτοι, είναι έρμαιο στην άγρια αντιλαϊκή πολιτική και αυτής  της Κυβέρνησης .  Σωματεία που αδιαφορούν για το αν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Αυτός είναι ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός.

 

Απαιτούμε από την κυβέρνηση την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων , την επαναφορά τωνΣ.Σ.Ε.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...