Συνδικάτο Μετάλλου : Η μη πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων των Ε.Α.Σ είναι σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης και της Διοίκησης των Ε.Α.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η μη πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων των Ε.Α.Σ είναι σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης και της Διοίκησης των Ε.Α.Σ. .

 Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καταγγέλλει για πολλοστή  φορά την Κυβέρνηση και την Διοίκηση των Ε.Α.Σ για την άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων στους συναδέλφους των Ε.Α.Σ.  

 

Καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά το κλείσιμο εργοστασίων , Ελευσίνας Μάντρας , ΚΥΜΗΣ , ΜΒΗ Ηπείρου , αλλά  και  την διαφαινόμενη πορεία εκκαθάρισης λουκέτου  των Ε.Α.Σ .   

 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ γδέρνει  φορολογικά τον λαό για να πληρώνουν παλιά και νέα εξοπλιστικά που απαιτεί το ΝΑΤΟ για τις πολεμικές του επεμβάσεις και την σφαγή των λαών. 

 

  Οι εργαζόμενοι των Ε.Α.Σ.  βλέπουν τα Σωματεία τους να βάζουν συνεχώς πλάτη. Είναι απροστάτευτοι, είναι έρμαιο στην άγρια αντιλαϊκή πολιτική και αυτής  της Κυβέρνησης .  Σωματεία που αδιαφορούν για το αν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Αυτός είναι ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός.

 

Απαιτούμε από την κυβέρνηση την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων , την επαναφορά τωνΣ.Σ.Ε.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...