Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Ούτε στην Ζώνη, ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά, Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Οι εγκληματίες της χρυσής αυγής τέσσερα χρόνια μετά την ενέδρα θανάτου που επιχείρησαν στα πρώτα στελέχη του συνδικάτου μας και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

Παίρνουν μάλιστα θάρρος από την στάση ανοχής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων (που φτάνουν μέχρι και στο ξέπλυμα τους πολλές φορές) , και προσπαθούν να ξεμυτίσουν πάλι από τα λαγούμια που είναι κρυμμένοι.

Το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να κρύψουν το εγκληματικό τους πρόσωπο και να φορέσουν τον μανδύα του κοινοβουλευτικού κόμματος, ενώ δεν διστάζουν να υποκριθούν τους αντισυστημικούς και να το παίξουν ακόμη και θύματα.

Αυτά όμως σε μας τους μεταλλεργάτες δεν πιάνουν. Έχουμε πλέον μπόλικη πείρα για να μπορούμε να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα και να μην βρίσκονται πια, παρά καμιά τριανταριά τσιράκια  εργολάβων, σε όλο τον κλάδο, που να κάθονται να τους ακούν.

Είναι χαρακτηριστική η στάση των φασιστών μέσω του δουλεμπορικού τους στη Ζώνη τους προηγούμενους μήνες όταν όλη οι συνάδελφοι, πάνω από 4000,  με μια φωνή και τα χέρια υψωμένα σε μια γροθιά δίναμε την μάχη της συλλογικής σύμβασης. Οι χρυσαυγίτες ( αυτοί οι τριάντα, εκ των οποίων οι μισοί δεν ήταν καν εργαζόμενοι αλλά νοικιασμένοι φουσκωτοί ) πάλευαν απομονωμένοι, απεγνωσμένα να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό, χωρίς καμιά επιτυχία.

Δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στους απόγονους των συνεργατών των ΝΑΖΙ τους σημερινούς νεοΝΑΖΙ από το να τους ξερνάει στον απόπατο ο ίδιος ο κλάδος. Αυτή πρέπει να είναι η αντιμετώπισή τους, η τύχη που τους πρέπει σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονία.

Ούτε στην Ζώνη, Ούτε στο Πέραμα, Ούτε Πουθενά, Μπλόκο στους Φασίστες σε κάθε γειτονιά. Να μην βρίσκουν σπιθαμή να σταθούν.

Συνάδελφοι,

Είναι εγκληματίες γιατί είναι φασίστες, Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, η διαπλοκή της με εργολάβους, με εφοπλιστές, με βρώμικους κύκλους, με μαφιόζους και εγκληματικά κυκλώματα, η διαπλοκή της με τον σάπιο κρατικό μηχανισμό και δυνάμεις καταστολής, δεν είναι τυχαία γεγονότα. Ανάλογα έδρασαν όλες οι ναζιστικές – φασιστικές συμμορίες σε όλο τον κόσμο. Όπως οι ναζιστές σφαγείς του Χίτλερ, όπως οι φασίστες δολοφόνοι του Μουσολίνι. Οι φασίστες χρυσαυγίτες οργανώνονται και εκπαιδεύονται για να δρουν ενάντια στο λαό, στη νεολαία και τους αγώνες τους.

Οι σάπιες ναζιστικές ιδέες τους εκφράζονται μόνο με εγκληματικές ενέργειες. Γιατί έχουν ως θεωρία το ρατσισμό και καλλιεργούν το μίσος ανάμεσα στους εργαζόμενους, ανάμεσα στους λαούς.

Είναι αντικομμουνιστές, γιατι μισούν το εργατικό – λαϊκό κίνημα που παλεύει ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα. Γιατί υπερασπίζονται την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει για νόμο το κέρδος όπως κι αν βγαίνει, που έχει για ιδανικό το “ο θάνατός σου η ζωή μου”.

Γιατί έχουν σαν πρότυπα τον Χίτλερ και τα φασιστικά καθεστώτα που ματοκύλισαν τους λαούς.

Επιτίθενται σε εργάτες, μετανάστες και Ελληνες, γιατί υπερασπίζονται τα αφεντικά, την εξουσία τους και τα κέρδη τους, ενώ την ίδια ώρα εκμεταλλεύονταν και οι ίδιοι μετανάστες. Γιατί είναι το ακραίο πρόσωπο του βάρβαρου και σάπιου συστήματος. Είναι τα μαντρόσκυλα των εκμεταλλευτών που τα αμολάνε και τα μαζεύουν ανάλογα πως τους βολεύει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...