Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής : Καταγγέλλουμε την τρομοκρατία της Διοίκησης των Ε.Α.Σ. σε όσους αντιστέκονται στην αντεργατική τους πολιτική

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας καταγγέλλει την στάση της Διοίκησης των Ε.Α.Σ. , που ως εκφραστής της Κυβερνητικής πολιτικής , καταδιώκει και τιμωρεί όσους έχουν φωνή και αντιστέκονται στην αντεργατική λαίλαπα. Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα η τρομοκρατία , να αρθούν οι ποινές.

Στοχεύουν όσους αντιδρούν , όσους δεν υποκύπτουν στην καταστρατήγηση των ειδικοτήτων, των εργατικών δικαιωμάτων, σε όσους αντιστέκονται στην αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης.

Οι αναφορές και οι ποινές , η τρομοκρατία σε εργαζόμενους που διαμαρτύρονται και απαιτούν είτε να πληρώνονται στην ώρα τους είτε να μην γίνονται τα παιδιά για όλες τις δουλειές , είτε να μην δουλεύουν χωρίς μέτρα ασφάλειας και υγιεινής , έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. Εργαζόμενοι μετακινούνται , παίρνουν μεταθέσεις ,γιατί βάζουν ως οφείλουν σοβαρότατα ζητήματα ασφαλείας .

Συναδέλφισσα απολύθηκε!! γιατί μίλησε <<άσχημα>> για την μείωση του μισθού της. Σχεδόν 100 φύλακες – καθαρίστριες από εργολάβους , αλλά και μόνιμοι εργαζόμενοι των Ε.Α.Σ συνολικά έχουν χάσει την δουλειά τους , έχουν απολυθεί.

Έχουν καταργήσει την εργατική νομοθεσία, ότι αυτή ακόμη προβλέπει υπέρ των εργαζομένων, δεν παίρνουν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται και ενώ έχουν συστάσεις γραπτές από την επιθεώρηση εργασίας.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στα Ε.Α.Σ

Παλέψτε αποφασιστικά για να σταματήσουμε την άγρια επίθεση στην ζωή μας. Η Διοίκηση του Συνδικάτου μας , το ταξικό κίνημα, σας καλεί σε αγώνα για δικαιώματα, για να δουλεύουμε με ασφάλεια.

Μην ξεχνάμε πως Κυβέρνηση και εργοδότες ,έχουν και υλοποιούν σχέδιο εξόντωσης κάθε εργατικού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος. Δουλεύουν για τα κέρδη των μεγάλων ομίλων ,για τους εργολάβους ,εξαφανίζουν όλα μας τα δικαιώματα.

Συνάδελφοι

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα το Συνδικάτο μας θα κάνει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Διοίκηση και στην Κυβέρνηση απαιτώντας να σταματήσει η τρομοκρατία , αλλά και να πάρουν οι εργαζόμενοι των Ε.Α.Σ όλα όσα δικαιούνται και με αναδρομικότητα. Πάρτε αγωνιστικές αποφάσεις.

 

Συσπειρωθείτε στα ταξικά συνδικάτα που δεν μπορούν να τα βάλουν στο χέρι οι Κυβερνήσεις και οι εργοδότες.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...