Συνδικάτο Καθαριστών(ριών) Αττικής – Πειραιά, Επιτροπή Αγώνα Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων : Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα σε όλους τους χώρους σε μαζική συμμετοχή στο Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης στη Θεσσα

Δημοσιεύτηκε στις

 

«68 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΤΟ, ΧΟΥΝΤΕΣ – ΠΟΛΕΜΟΙ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ»

 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει βαρύτατες ευθύνες που στα πλαίσια του ΝΑΤΟ συμμετέχει δραστήρια και λαμβάνει μέρος σε 13 ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο. Δίνει βάσεις, αεροδρόμια και λιμάνια, «γη και ύδωρ» στους φονιάδες των λαών. Την ίδια στιγμή στο Αιγαίο έχει συγκεντρωθεί πρωτοφανής όγκος πολεμικών πλοίων και φονικών μηχανών κάθε είδους. Οι μακελάρηδες της Γιουγκοσλαβίας, του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας και άλλων χωρών συγκαταλέγουν την κυβέρνηση στους πιο «καλούς μαθητές» της λυκοσυμμαχίας.

Εμείς οι εργαζόμενοι της χώρας μας που παράγουμε τον πλούτο και μας στερούν το ψωμί από το τραπέζι της οικογένειας μας, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους εργαζόμενους άλλων χωρών. Αντίθετα μας ενώνει το κοινό συμφέρον της πάλης για μια ζωή χωρίς φτώχεια, χωρίς αφεντικά. Αυτή είναι η ζωή που μας ανήκει.

Οι εξελίξεις επιβάλλουν την ενίσχυση του αγώνα για να φύγει η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς.

Καμία συμμετοχή στους πολεμικούς σχεδιασμούς και τις επεμβάσεις.

Κλείσιμο των ξένων στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα και επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Κοινή πάλη και αλληλεγγύη των λαών ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στις αστικές τάξεις και την πολεμοκάπηλη πολιτική για τα κέρδη τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα σε όλους τους χώρους σε μαζική συμμετοχή στο Διήμερο Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιϊμπεριαλιστικής Δράσης Συνδικάτων στη Θεσσαλονίκη που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 24 και 25 Ιούνη και στην πανελλαδική συγκέντρωση και πορεία το Σάββατο στο ΝΑΤΟικό Στρατηγείο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...