Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας: Έξω Οι Εργοδότες Από Τα Σωματεία Και Το Εργατικό Κίνημα

Δημοσιεύτηκε στις

Οι μέρες και τα έργα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού τόσο στον κλάδο του εμπορίου όσο και γενικότερα στο εργατικό κίνημα είναι γνωστά. Είναι οι μηχανισμοί της εργοδοσίας που στήνουν σωματεία – σφραγίδες για  να ελέγχουν τους συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα και να κρατούν τους εργαζόμενους αλυσοδεμένους στα σχέδια των επιχειρηματικών ομίλων. 

Το γεγονός πως ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ  και  πρόεδρος της ΟΙΥΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι ο ίδιος εργοδότης αποτελεί  αίσχος για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Ο συγκεκριμένος εκτός από εκπρόσωπος εργαζομένων είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας που διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιχνιδιών.

Το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα Νομού Μεσσηνίας καλεί  τα συνδικαλιστικά όργανα της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ να συνεδριάσουν άμεσα με θέμα την  αποπομπή και καθαίρεση του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου. 

Περισσότερα

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων του ΕΦΕΤ – Για την πανώλη των αιγοπροβάτων και τη συμβολή των εργαζομένων του ΕΦΕΤ στη διαχείρισή της

Θέμα: « Για τη διαμορφωμένη κατάσταση σχετικά με την πανώλη των αιγοπροβάτων και τη...
00:09:36

Παρέμβαση ΣΥΠΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για τις συλλήβδην μετακινήσεις των Εποπτών Δημόσιας Υγείας(BINTEO)

Παρέμβαση στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 29/7/2024 πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας με...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου για Λευκη Νύχτα – Να μην γίνει κανονικότητα η καταπάτηση του ωραρίου μας

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΜΑΣ Ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης αποφάσισε "για...