Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου: Συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών

Δημοσιεύτηκε στις

Μέχρι τώρα ξέραμε και καταγγέλλαμε τον βρόμικο ρόλο του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού, τη στήριξη που αυτός προσφέρει διαχρονικά στην αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων και την εργοδοσία  όμως στην περίπτωση του συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου ξεπερνιέται κάθε  φαντασία.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων είναι παράλληλα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας. Δηλαδή και εργαζόμενος και εργοδότης μαζί, για να προστατέψει όπως ισχυρίζεται ο ίδιος  τους  εργαζόμενους!

Είναι ο ίδιος που λίγο καιρό πριν,  πάλι για να προστατέψει τους εργαζόμενους φανταζόμαστε, πρωτοστάτησε στο όργιο νοθείας, τους εκβιασμούς και τους τραμπουκισμούς στο εργατικό κέντρο Πάτρας.

Η Διοίκηση της ΓΣΕΕ δεν μπορεί να κάνει πως δεν καταλαβαίνει και να σφυρίζει αδιάφορα μπροστά σε αυτό το αίσχος! Χρειάζεται τώρα,  άμεσα να αποπεμφθεί ο Καραγεωργόπουλος τόσο από τη ΓΣΕΕ όσο και από κάθε άλλη  συνδικαλιστική οργάνωση που συμμετέχει αφού σε αντίθετη περίπτωση ανοίγει ο δρόμος,  με ευθύνη τους,  στους  εργοδότες να συμμετέχουν και να εκλέγονται στα συνδικάτα.

Τα συνδικάτα είναι των εργατών και όχι των εργοδοτών!

 

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...