Συναντήσεις της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη

Δημοσιεύτηκε στις

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ που επισκέπτεται την Παλαιστίνη συναντήθηκε με την οικογένεια Ταμίμι, όπου η κόρη και η μητέρα βρίσκονται φυλακισμένες στο Ισραήλ. Επίσης επισκέφτηκε το χωριό Ναμπί Σαλέχ όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους και συγγενείς των συλληφθέντων. Επίσης επισκέφτηκε τον 13χρονο Μοχάμεντ ξάδερφο της Αχέντ Ταμίμι, ο οποίος τη μέρα της σύλληψης είχε δεχτεί σφαίρα στο κεφάλι και τη 15χρονη Τζένα Ταμίμι, η οποία επίσης είχε συλληφθεί μαζί με την Αχέντ.

Από τους κατοίκους της περιοχής εκφράστηκε πόσο έχει χειροτερέψει η κατάσταση από τις δηλώσεις Τραμπ και ότι η επιθετικότητα των Ισραηλινών έχει κλιμακωθεί.

Το ΠΑΜΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του ταξικού κινήματος της Ελλάδας και της ΠΣΟ, ενημέρωσε για τις πολύμορφες δραστηριότητες αλληλεγγύης που έχουν παρθεί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο από εργαζόμενους, φοιτητές, νεολαίους και δήλωσε ότι θα συνεχίσει και θα δυναμώσει τον αγώνα για την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Εκφράστηκε η σταθερή θέση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος της Ελλάδας για ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Φωτογραφίες από τις συναντήσεις της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ στην Παλαιστίνη μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση:

https://plus.google.com/photos/111424066969409429174/album/6519379932649157921?authkey=CO6klIf1soHb8wE

 

 

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας