Συνάντηση του ΠΑΜΕ με την Συνδικαλιστική Οργάνωση Sosyal-Is της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ επισκέφτηκαν οι Metin Ebeturk και Celal Uyar, πρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Εμπόριο στην Τουρκία (Sosyal-Is).

Οι συνάδελφοι, οι οποίοι βρίσκονταν στην Ελλάδα και συμμετείχαν στο Βαλκανικό Συνδικαλιστικό Φόρουμ και είχαν συνάντηση με την Γραμματεία της ΠΣΟ στην Αθήνα, συμμετείχαν και στο μεγάλο Συλλαλητήριο της Κυριακής της υποδοχής της πορείας Πάτρα-Αθήνα. Στη συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου, οι Τούρκοι συνδικαλιστές εξέφρασαν την Αλληλεγγύη τους στους αγώνες της εργατικής τάξης της Ελλάδας και την ανάγκη ενδυνάμωσης των διμερών σχέσεων μεταξύ των οργανώσεων, σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τη συμμετοχή του Sosyal-Is στην Ευρωπαϊκή Συνάντηση Συνδικάτων του Εμπορίου που είχε οργανώσει το ΠΑΜΕ στις Βρυξέλλες το 2014.

Το ΠΑΜΕ εξέφρασε την ανάγκη καλύτερης ανταλλαγής πληροφοριών στον κλάδο του Εμπορίου και συντονισμού της δράσης των συνδικάτων στις πολυεθνικές.

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...