Συμπαράσταση για τη μικρομεσαία αγροτιά που σέρνεται στα αγροτοδικεία

Δημοσιεύτηκε στις

Αύριο, το αστικό κράτος και οι υπάλληλοι του, για άλλη μια φορά, σέρνουν στα δικαστήρια αγωνιστές αγρότες για τις κινητοποιήσεις του 2010.

Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες, καταδικάζουμε την επιχείρηση τρομοκράτησης και ποινικοποίησης των αγώνων. Συμπαραστεκόμαστε στους αγρότες που πάλεψαν και παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή και το δίκιο.

Ο λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ότι οι διώξεις δεν αφορούν μόνο τους αγρότες, αλλά και όλο το λαό. Έχουν στόχο να φοβερίσουν καθέναν που μπαίνει στο δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα.

Το δικαίωμα του εργαζόμενου λαού να αγωνίζεται με όποια μορφή πάλης ο ίδιος επιλέγει, για τα δικά του συμφέροντα, είναι κατακτημένο μέσα από σκληρούς και αιματηρούς αγώνες.

Οι Γραμματείες Αργολίδας των Π.Α.ΜΕ.- Π.Α.ΣΥ.- Π.Α.Σ.ΕΒΕ στέλνουν θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στη διωκόμενη μικρομεσαία αγροτιά του νομού μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους αγρότες και καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, άνθρωπο του μόχθου σε παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης την

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30πμ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Περισσότερα

Όλοι στα δικαστήρια την Παρασκευή 5 Απρίλη στις 9πμ στο κτίριο 12 Θ. Τριμελές

ΚΑΛΕΣΜΑ  ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2024    ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ...

Αλληλεγγύη συνδικαλιστικών οργανώσεων στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Το έγκλημα στη ΛΑΡΚΟ δε θα περάσει. Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και συνδικάτα καλούν σε...

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ από τη συνέντευξη τύπου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έξω από το Υπ. Οικονομικών

Συνέντευξη τύπου έξω από το Yπ. Οικονομικών παραχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και τα Σωματεία...