ΣΕΤΗΠ : για την επίθεση κυβέρνησης και αστυνομίας στους συνταξιούχους

Δημοσιεύτηκε στις

 

Καταγγέλλουμε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μαζί με την ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής εντείνει και την καταστολή. Αυτή τη φορά δεν δίστασε να υποδεχτεί με ματ, γκλοπ και χημικά τους απόμαχους της δουλειάς, τους συνταξιούχους που σήμερα πραγματοποίησαν πορεία ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνηση που τσακίζει τις ήδη πενιχρές συντάξεις. Μετά την κοροϊδία, τις μειώσεις στις συντάξεις.... έρχεται το ξύλο!

Οι συνταξιούχοι είναι οι μανάδες μας και οι πατεράδες μας, που για χρόνια από το μόχθο και τον κόπο τους θησαύριζε το κεφάλαιο. Οι συνταξιούχοι είναι απόμαχοι της δουλειάς και όχι της ζωής. Παλεύουν και διεκδικούν στο πλευρό της εργατικής τάξης για ένα καλύτερο μέλλον, για να μπορούν οι εργαζόμενοι αλλά και οι ίδιοι να ζουν με αξιοπρέπεια βάσει των πραγματικών αναγκών τους.  

Ντροπή και αίσχος ταιριάζει μόνο στην κίνηση αυτή της κυβέρνησης που επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι βαδίζει στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων και ουδεμία διαφορά έχει. Τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετεί και σίγουρα αυτά δεν είναι της εργατικής τάξης και των συνταξιούχων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο κλάδο τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής να συσπειρωθούν στο ΣΕΤΗΠ ώστε οργανωμένα να δώσουμε την αγωνιστική απάντηση που αρμόζει στη βάρβαρη πολιτική της κυβέρνησης.

 

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ

 

 

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...