ΣΕΜΙΣΕΑ : Πάρτε πίσω τώρα τις απολύσεις

Δημοσιεύτηκε στις

Η κυβέρνηση της αριστεράς όπως και οι προηγούμενες μαζί με τους φιλάνθρωπους εγκληματούν ενάντια στην ειδική αγωγή.

 Πρώτα η απλήρωτη δουλειά, η τρομοκρατία, οι απολύσεις και μετά το κλείσιμο!

Με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε!

 Μετά τις απολύσεις του καλοκαιριού σε Παμμακάριστο και Μαργαρίτα, τη σκυτάλη πήρε το απέλυσαν Σικιαρίδειο, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών και το ΕΣΕΠΑ που απέλυσαν συνδικαλισμένους εργαζόμενους. Το Σικιαρίδειο φιλανθρωπικό ίδρυμα μάλιστα, πρότυπο παρέμβασης για την κυβέρνηση της αριστεράς, που στη διοίκησή του η πλειοψηφία του ΔΣ και ο πρόεδρός του διορίζονται από την κυβέρνηση, αφού συρρίκνωσε και φέτος της υπηρεσίες του, μειώνοντας την παραμονή των παιδιών στο κέντρο από 6 ώρες στις 3, ολοκληρώνει το έργο του!

Απολύει εργαζόμενους που ήταν άκρως απαραίτητοι για τη λειτουργία του ιδρύματος! Τα τελευταία χρόνια τα παιδιά που εξυπηρετεί το κέντρο έχουν μειωθεί από 200 σε 60, λόγω της συρρίκνωσης των υπηρεσιών, και οι εργαζόμενοι από 75 σε 25.

Τις απολύσεις έχει στηρίξει η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων η οποία είναι και μέλος της διοίκησης του ιδρύματος, γνωστή από προηγούμενες υπηρεσίες της προς την εργοδοσία και την κυβέρνηση. Είναι γνωστό ότι τη μεγάλη έκταση που καταλαμβάνει το Σικιαρίδειο την ορέγονται μεγάλα συμφέροντα στην περιοχή… Φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η απόφαση της διοίκησης να εκδιωχθεί από το χώρο το μοναδικό δημόσιο ειδικό σχολείο της περιοχής.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα κέντρα ειδικής αγωγής Κυριακή 2 Οκτώβρη στις 10.30 το πρωί, να δώσουν μαζικό παρόν στη γενική συνέλευση του σωματείου μας για να αποφασίσουμε την αγωνιστική απάντησή μας! Ήδη, στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ύστερα από την αντίδραση των εργαζομένων και του κλαδικού σωματείου των μισθωτών οδηγών, η διοίκηση δήλωσε ότι θα επανεξετάσει την απόφασή της τις επόμενες μέρες.

Στη συνέλευση θα παρευρεθούν και θα δηλώσουν τη στήριξή τους αντιπροσωπεία του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής και Νήσων, της ΣΕΑΑΝ και της Λαϊκής Επιτροπής Αμαρουσίου.

 

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Να πάρουν τώρα πίσω τις απολύσεις!

Μοναδικός ελπιδοφόρος δρόμος, ο μαζικός, οργανωμένος αγώνας.

 

Το ΔΣ του Σ.Ε.Μ.Ι.Σ.Ε.Α

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Ξεσκεπάζουμε τα ψέματα και τις μεθοδεύσεις τους !

-ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΣΕΒ-COSCO/DPORT και ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΝΑ...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2024 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10.30πμ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, νέες, νέοι Από το Σικάγο του 1886, ως τους 11...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΜΑΗ! Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία, είναι απεργία! Όλοι 10:30 το...