Πρόγραμμα Δράσης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας

Δημοσιεύτηκε στις

Τη Δευτέρα 6/3/2017 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου, όπου συζήτησε και αποφάσισε, μπροστά στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση μαζί με τους δανειστές και με μεγάλο σταθμό την Πρωτομαγιά, να εντείνει τις προσπάθειες του Συνδικάτου για την καλύτερη οργάνωση της πάλης των εργαζομένων του κλάδου, προτάσσοντας τις δικές μας ανάγκες, αλλά και άμεση απεργιακή απάντηση στις επιδιώξεις της κυβέρνησης και του κεφαλαίου, με πλούσιο πρόγραμμα δράσης:

  • Πραγματοποιούμε μαζικές Γενικές Συνελεύσεις στα Παραρτήματα του Συνδικάτου.

  • Πρόγραμμα περιοδειών και εξορμήσεων ώστε να πιαστούν όλοι οι χώροι δουλειάς, με στόχο να μη μείνει κανείς συνάδελφος ανενημέρωτος. Θα επιδιώξουμε να συζητήσουμε με τους εργαζόμενους σε συνελεύσεις-συγκεντρώσεις σε χώρους δουλειάς.

  • Εξορμήσεις-περιοδείες σε Δήμους που εργάζονται συνάδελφοι στα 8μηνα, όπως και σε σχολές ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, όπου υπάρχουν νέοι σε ειδικότητες οικοδόμων.

  • Σε αυτά τα πλαίσια, προγραμματίζουμε καμπάνια εγγραφών, με στόχο να μη μείνει κανείς εργαζόμενος έξω από το Συνδικάτο.

  • Προγραμματίζουμε και απευθύνουμε κάλεσμα, μαζί με την Ομοσπονδία Οικοδόμων, για σύσκεψη των σωματείων και επιτροπών αγώνα του κλάδου, την Πέμπτη 16 Μάρτη, 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνδικάτου.

  • Καλούμε σε συμμετοχή στην πανελλαδική παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ομοσπονδία με τα σωματεία του κλάδου μας, την Παρασκευή 17 Μάρτη, 12 μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας, για τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

  • Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις στις εργατογειτονιές για την Πρωτομαγιά.

 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Περισσότερα

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...