Πραγματοποιήθηκε παράσταση παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας όσων εργάζονταν με stage σε πάρα πολλούς δημόσιους φορείς.

Δημοσιεύτηκε στις

Πραγματοποιήθηκε χτες παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας όσων εργάζονταν με stage σε πάρα πολλούς δημόσιους φορείς. Οι εργαζόμενοι είχαν δώσει σημαντικούς αγώνες για να έχουν σταθερή και μόνιμη δουλειά με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Τους αυτούς αγώνες αυτούς είχε στηρίξει ολόπλευρα το ταξικό κίνημα, κόντρα στις κυβερνήσεις που τους ήθελαν ανασφάλιστους και κακοπληρωμένους χωρίς δικαιώματα, κόντρα στον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό που συμφωνούσε με την πολιτική αυτών των άθλιων εργασιακών σχέσεων και μάλιστα ούτε καν τους αναγνώριζαν ότι είναι εργαζόμενοι.

Και η σημερινή κυβέρνηση προεκλογικά τους υπόσχονταν λύση και σήμερα τους κοροϊδεύει λέγοντας τους ότι τα πρόβλημα τους δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργείου εργασίας.    

 

Το ΠΑΜΕ συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Στην παράσταση διαμαρτυρίας παραβρέθηκε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και δήλωσε τη στήριξη στον αγώνα τους. Επανέλαβε τη θέση του ΠΑΜΕ να προσληφθούν όσοι εργάζονταν στο δημόσιο με το καθεστώς των stage με μόνιμη και σταθερή δουλειά χωρίς όρους και προϋποθέσεις, δικαίωμα αδιαπραγμάτευτο για όλους τους εργαζόμενους.

 

 

 

 

                                               

Περισσότερα

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...

Για την απόφαση του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Η αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων που υπήρξε σε όλο το διάστημα του...

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας

Όλοι και όλες ΤΩΡΑ στο Περιστέρι (Μαραθώνος 25) που γίνεται έξωση λαϊκής οικογένειας