Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας για την πολιτική επιστράτευση. Αλληλεγγύη στους απεργούς της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους εργαζόμενους, όλα τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την επιστράτευση των εργαζομένων στη ΔΕΗ, να εκφράσουν αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους. Σήμερα είναι οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, χθες ήταν οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ, αύριο θα είναι η σειρά του κάθε κλάδου που θα αντιστέκεται στην ολομέτωπη επίθεση, στον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι απέναντι στους εργαζόμενους, στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού. Κανείς να μη μείνει μόνος του. Να υψωθεί τείχος αλληλεγγύης!

Η επιβολή των νόμων του κεφαλαίου με την άγρια καταστολή, την τρομοκρατία, με το δόγμα “νόμος και τάξη”, δε θα περάσει! «Νόμος και τάξη» σημαίνει καταστολή, συκοφάντηση, τρομοκρατία και φόβος και σκυμμένα κεφάλια σε κάθε χώρο δουλειάς. Η κυβέρνηση να πάρει δυναμική απάντηση στο καθεστώς τρομοκρατίας που θέλει να επιβάλει. Οι άνθρωποι του μόχθου, τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν από αυτήν την πολιτική, μόνο ένα καθήκον έχουν. Να υψώσουν τείχος αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ. Η ιδιωτικοποίηση της ενέργειας αφορά όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας, τα λαϊκά στρώματα και όχι μόνο τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ. Ο αποφασισμένος και οργανωμένος λαός, έχει τη δύναμη να παρεμποδίσει και να ανατρέψει κάθε αντιλαϊκό μέτρο, να τσακίσει κάθε κατασταλτικό μηχανισμό των εκμεταλλευτών του.

Το ΠΑΜΕ καλεί  σήμερα Σάββατο 5 Ιούλη στις 1μμ , όλα τα Συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης (Βασιλίσσης Σοφίας) για να εμποδίσουμε την πολιτική επιστράτευση και να εκφράσουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους απεργούς στη ΔΕΗ..

Περισσότερα

Πρόσκληση για την πλατιά Σύσκεψη της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ 3 Σεπτέμβρη 6.30μ.μ.

ΣΥΣΚΕΨΗ "Η οργάνωση της πάλης για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας κόντρα στην αντιλαϊκή...

4ο Δημοτικό Γλέντι Ταξικής Αλληλεγγύης στην Ηγουμενίτσα

Σας καλούμε την Παρασκεύη 31 Αυγούστου 2018, στο 4ο Δημοτικό Γλέντι Ταξικής Αλληλεγγύης του...

Κάλεσμα της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ για Σύσκεψη 16 Μάη στον Κινηματογράφο Studio στις 6.30 το απόγευμα

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής στις 7 Μάη αποφάσισε...